Sidste nyt fra køkkenet.
Leverpostejen – fortolket med klassiske smage.
Sponseret indhold Uden at skulle ud i for mange udleveringer og personlige anekdoter, så kan jeg sige at den der leverståhej-mad er en af dem, …
Græskarrisotto med salvie – nemt og bekvemt.
Jeg får ret ofte lyst til røde bøffer. Og en gang i mellem får jeg faktisk også lyst til grøntsager. Nu blev jeg noget græskarsulten, …
Malt chokolade lakridstærte – En værdig afslutning.
SPONSERET INDLÆG Ok, der er altså ret så svært at finde en ordentlig titel til den her desserttærte, for den er også temmelig kompleks. Ikke …
Dampede hjertemuslinger
NU ER DET SLUT! Og med den dunnertale har jeg måske fået din opmærksomhed. Men det er bare ferien vi taler om. Jeg er ked …
Gris med efterårsfølgesvend – Hovedretten.
SPONSERET INDLÆG Jeg kom lige til at kigge på bloggen og vups. Så var man over 500 indlæg herinde. Faktisk er dette indlæg nummer 502. …
NEM Figen og ricotta tærte
Jeg ved ikke hvorfor jeg egentlig kaldte den her tærte nem… Udover selvfølgelig den åbenlyse grund, at den er nem. Men nu er det meste …
Rimmet torsk med æble og kål
SPONSERET INDHOLD Her i forsommeren talte jeg med de gode folk fra Jacobsen om at vi skulle lave noget sammen. Det tog lidt tid at få …
Tacos med langtidsstegt svineskank
På listen over favorit køkkener rangerer det mexikanske ret højt i øjeblikket. Og jeg bliver gladere og gladere for at lave det selv, når jeg …
Hjemmebagte nemme tvebakker / skorper
Nu er det jo officielt efterår, så man kan godt begynde at tænke på “ting man kan varme sig på i kulden”. En af dem …
Butter chicken – Den indiske favorit!
Det er dog vist godtnok Karens favorit. Men det gjorde jo også udfordringen større. Nu bestiller vi jo aldrig takeaway…. Who am I kidding. Selvfølgelig …