Om Madet Mere og Thomas Alcayaga

Madet Mere er mit lille kulinariske frirum – Og jeg håber med tiden også det kan blive dit. For her er det helt ok at spise hver dag som om det er lørdag, hvis man har lyst til det. Der må man gerne spise kage til morgenmad eller en hotter. Madet mere er 100% fri for hurtige kostråd i forhold knaldkure og hvad der ellers bliver prædiket for at give os dødelige dårlig samvittighed.

Det her er mit kreative outlet, så jeg deler det jeg føler at jeg kan. Jeg deler noget når jeg har noget. Jeg laver samarbejder, når jeg mener det giver mening for dem som skal læse bloggen. Altså, jeg er helt min egen. Ikke at bloggen er enestående, men jeg behøver bare ikke at skulle noget, hvis det ikke føles rigtigt.

Jeg er en mand med 200 gode ideer, og 30 af dem bliver glemt mens jeg finder på 35 nye. Så det du ser herinde er et øjebliksbillede af mine ideer. Jeg har forsøgt at lave længere følgetonner med en slags mad, menuer eller lignende, men jeg går død efter første indlæg. Så jeg har efterhånden bare affundet mig med at dele det jeg føler for.

Så her kan du forvente at der kommer en god blanding af hverdagsmad, mad som anrettes med pincet, mad som er noget værre gris, nogle gange salater, hotdogs, kager, brød, godt grej, vildt, restemad… Og hvad jeg ellers lige kan finde på.

Jeg udvikler mig som alle andre også gør. Men jeg har valgt at bloggen skal være en afspejling af det. Så du vil finde specielle billeder fra 2012, som er ja, er mere specielle end kønne. Men jeg vidste og kunne ikke bedre, så det lader jeg stå. Jeg vil ikke polere det mere end det allerede er.

Maden på bloggen er forholdsvis ærlig. Sagt på den måde, at den mad du ser her, er den jeg har tænkt mig at spise mindre end 5 minutter senere. Jeg laver ikke maden om formiddagen for at få det gode billede og så kunne nyde genopvarmet mad senere. Jeg laver det når det skal spises, og da jeg vægter at spise sammen med hustru og barn, så bliver billeder taget hurtigt og i en enkel stil.

Madet mere

MADET MERE udtales som en snobbet nordsjællandsk ældre kvinde ville sige “meget mere”. Og det er det det er. Meget mere mad.

Om Thomas

[row cols_nr=”2″][col size=”12″]

Jeg er vokset op derude i midtjylland, hvor der i hvert fald også er krager. Min mor laver frikadeller som ingen anden og det har hun lært mig. Hun har også lært mig at lave alle de der andre klassiske danske retter. Så da jeg startede bloggen lavede jeg de samme ti retter, som alle andre også laver. Og så løb jeg hurtigt tør for materiale. Og jeg måtte udvikle mig. Jeg startede ikke en madblog, fordi jeg havde set lyset omkring madlavning og måtte bræge om det. Egentlig startede jeg den fordi jeg havde fundet på navnet og jeg syntes det lød fedt. Madet mere. Og jeg bræger sådan set stadigvæk. Bare om andre ting.

Ved et tilfælde skulle jeg blive arbejdsløs 5 dage før jeg startede på et nyt job. Det blev muligheden for at leve at at blogge, tage billeder, skrive opskrifter og style mad. Og det gør jeg sådan set endnu på 3. år. Jeg kunne ikke se muligheden til at starte med. Men pludseligt gav det sig selv.

Min første kogebog – Mad med omtanke – udkom i oktober 2015. Den er en guide til og forsøg på inspiration til at mindske madspildet. Bogen indeholder over 100 opskrifter, som gør brug af både resterne af stegen, de to kartofler i køleskabet og hvad vi eller alle har på lager, som vi skal have brugt. Bogen er udkommet på Turbine forlaget.

Nu er jeg her og nyder det.

Thomas

[/col][/row]

 

[row cols_nr=”2″][col size=”6″]

Skal vi lave noget sammen?

[/col][col size=”6″]

Kontakt mig

[/col][/row]

 

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close