Samarbejde med Madet Mere

Når det kommer til samarbejde med bloggen er jeg kræsen. Og det er lige så meget for min, vedkommende jeg skal samarbejde med og læserens skyld. I bund og grund handler det om, at ingen gider læse noget, som man “bare har fået penge for at skrive”. Jeg er ik glad, hvis ikke det jeg poster ikke giver mening for læseren, for så vil det automatisk performe ringere. Og det er annoncøren jo heller ikke interesseret i.

Men med det sagt er jeg også i en situation, hvor det faktisk kræver penge for at betale for terminer og andre trivialiteter. Så i det omfang at det giver mening, er jeg villig til at indgå samarbejde med de rette brands eller firmaer. Jeg plejer at vægte det ud fra, om det er noget jeg selv ville købe og så også sige det til andre.

Hvilke samarbejder kan indgåes?

  • Sponserede indlæg på både bloggen, instagram og facebook. I disse kan der være alt fra opskrifter til anmeldelser.
  • Brand ambassadørskab
  • Banners på bloggen. I et meget begrænset omfang dog. Det må ikke være skæmmende for bloggens udseende.
  • Deltagelse i events (eller idé sparing til disse).

Derudover udvikler jeg i mit andet virke også opskrifter, styler mad og tager billeder for firmaer og magasiner, så længe det har en eller anden relation til mad. Det der gør mig fornuftig at samarbejde med er, udover at have en bred forståelse for mad og hvad der virker i den henseende, så også være i stand til at levere hele “pakken” fra ideudvikling af tema til at skrive opskrifterne, lave maden, få den til at se godt ud, have regiet og tage billederne. Når jeg kun er mig at underholde, kan jeg også gøre det til en fornuftig og konkurrencedygtig pris uden selvfølgelig at gå på kompromis med kvaliteten.

Du kan se mit portfolio her.

Jeg er altid lige dele kaffetørstig og eventyrlysten. Så har du et projekt, hvor du mener at jeg er den rette man at inkludere, så skriv mig med det samme. Jeg er væsentlig mere venlig end jeg kan lyde til.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close