Pulled pork sandwiches med et lille twist.

Jeg er lige kommet hjem fra en tur til Louisiana, hvor Tabascoen kommer fra. Og det var jo sådan set også grunden til at jeg var der. Vi var en tur på Avery Island, hvor Tabasco fremstilles, rundt i sumpen og så et par dage i New Orleans. Det skal det her indlæg egentlig ikke rigtigt handle om. Heller ikke tabasco som sådan, men nu er der jo en flaske på billederne, så ville lige skrive  det som en annonce. Og for den sags skyld, så er det også en sauce, som der ikke kan købes herhjemme endnu, men som jeg allerede er blevet temmeligt afhængig af. Den er lidt anderledes en den klassiske røde sauce, fordi den starter sødt ud go bliver spicy, hvor profilen er lidt anderledes på klassikeren. Men men, hvis du løber over den et sted, så aftager jeg gerne en god håndfuld flasker.

I hvert fald, så kommer jeg lige fra en tur til landet med de store portioner, så man går jo bare ikke direkte derfra og så over på en broccolisalat – selvom man nok burde – så som et nicotinplaster med fedt, lavede jeg de her pulled pork sandwiches. Man ville nok normalt lave dem med en coleslaw og pickles. Men jeg havde lyst til noget lidt mere mexicansk-agtigt og så skulle jeg lige teste en appelsinsalsa til et anderledes projekt. Det gav jo næsten sig selv at det bar hen imod det her. Jeg er stadig lidt jetlagged – for ikke at sige meget, så det måtte gerne være ret overkommeligt. Det betød også at jeg måtte grave lidt gemmerne, hvor jeg fandt en omgang pulled pork. (Her var gemmerne fryseren – bare roligt, vi har ikke pulled pork liggende alle mulige steder). Den var lavet efter denne opskrift . Skulle du ikke lige have en smoker, er denne version også gangbar. Det er en ret gammel opskrift, så tag lige solbriller på før du kigger på billederne. Det blev genopvarmet og trukket. Så var det meste af arbejdet allerede gjort. Hvis du heller ikke er sådan helt overskudsagtig på dagen, så kan du også købe en stak koteletter, stege og skære ud i skiver. Jeg er sikker på det også vil gå rigtigt godt heri. Brødene kom jeg også forholdsvist nem om ved, da de er af den købte version. Det er så rart at man efterhånden kan få ordentlige briochebrød i mange supermarkeder nu. Ja, ok, jeg kan godt mærke nu, at det efterhånden spidser hen af, at min opskrift her mest består af en appelsinsalsa. Det er også ok. Men det er virkeligt også et hurtigt måltid.

Pulled pork sandwich

Thomas
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Grease
Antal 6 sandwich

Ingredienser
  

appelsinsalsa

  • 2 stk appelsiner
  • 2 stk skalotteløg - små
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 2 spsk finthakket koriander
  • 1 spsk finthakket oregano Helst frisk - eller 1 tsk tørret.
  • 0,5 tsk stødt koriander
  • 1 tsk paprika

Herudover

  • 600 g pulled pork
  • 6 stk brioche pølsebrød
  • 2 stk avocados
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 stk mini romaine
  • Frisk koriander
  • Hotsauce - Masser af den.

Sådan gør du
 

  • Opvarm pulled pork. Cirka 20-25 minutter ved 180 grader. De sidste 5 minutter skal den også have selskab af briochebollerne.
  • Skær skallen af appelsinerne. Skær appelsiner og skalotteløg i små tern. Pres hvidløget.
  • Rør olie, eddike, salt og peber i. Smag til med stødt koriander og paprika. Kom de friske finthakkede urter i. Smag eventuelt til med en smule chili. Vi holdt lidt igen, da sønnike også skulle spise med. Så vi tilsætter altid.
  • Pluk bladene fra salaten. Skær avocadoen i mindre stykker.
  • Fordel salatbladene i hotdogbrødene. Heri også trukket pulled pork, salsa, mayonnaise og avocado. Top med koriander og hotsauce.
Keyword flæsketar, gris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close