Sidste nyt fra køkkenet.
Omelet med asparges, kry og parmaskinke – All day happiness.
Bliver der mere end 20 grader, så forsviner min appetit som dug for solen. I år ingen undtagelse. Så når der endeligt kommer en smule …
Pasta, asparges, skinke og en hulans masse om mit liv lige nu.
For lidt over en måned siden tog jeg mig en beslutning. Jeg havde ikke rigtigt regnet med at det skulle være nu, men på den …
Restaurant No2 – Lækker mad på åbningsaftenen.
For et par uger siden tikkede der en invitation ind i mailboksen. Sådan en man havde svært ved at sige nej til. Vinsmagning med Riedel i …
Kaffe Kaffe Kaffe – MoccaMaster test – Med hjælp fra fru Alcayaga.
Uden at dette skal starte den store kønsrolle diskusion, så vil jeg sige, at herhjemme ligger arbejdsfordelingen ret så fast. Jeg laver så godt som …
Restaurant uformel – Formel B har fået en lillesøster.
I mandags åbnede Uformel – Formel B’s søster restaurant, som efter eget udsagn skal være UFORMEL. Det skal være et sted hvor du kan titte …
Madet Mere i burgerbog.
Jeg må indrømme, at noget af det, som jeg går og drømmer om er at udgive en kogebog. Jeg har masser af ideer, men det …
Rørt grov tatar – Min lidt nynordiske version.
Ny uge, nyt kamera, ny computer. Nyt nyt nyt nyt. I løbet af denne uge blev det til nogle gevaldige investeringer. Mit kamera trængte til …
Vitello Tonnato – Perfekt til en rest oksekød.
Nogle gange sker der bare noget i ens liv, som man næsten ikke turde håbe på. For 2 uger siden muggede jeg måske en anelse …
Rabarbermarmelade med stjerneanis – Og marmelade tips.
Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med at lave min egen marmelade. Jeg synes simpelthen det smager så meget …
Grillet asparges og ramsløg med syrnet fløde og ost.
Hold nu kæft det vejr er fantastisk lige i øjeblikket. Dog kan man også se det på de besøg der kommer på bloggen. Det er …