Pærer belle helene.

Pærer belle helene.

Dette er mit take på en Belle Helene. Jeg valgte at bruge mine egne honningsyltede pærer og det gav en lille smule kant til retten at der var både nuancer af honning og anis. Isen var fra pakke, men til gengæld lavede jeg min egen chokoladesauce.

Dette var første gang at jeg smagte mine pærer, som jeg syltede for noget tid siden. Og hvilken positiv overraskelse.

Jeg lavede min egen chokoladesauce, men det var lidt en streg i regningen at der var nødder i mine mørke chokolade. Dog virkede det nu ganske fint. Jeg skal vist lære at læse på pakken når jeg handler. Jeg brugte en 72% chokolade, da jeg gerne ville have en kraftig smag.

Chokoladesaucen var blot 150g chokolade i en gryde ved lav varme suppleret med 5 spiseskefulde fløde. Pas lidt på med varmen, for man har ikke lyst til brændt chokolade. Når chokoladen er smeltet halvvejs, så tag den af varmen, så klarer den selv resten.

Pærer belle helene.

Pærer belle helene.

Jeg kørte en håndfuld hasselnødder i kværnen til min bamix for at gøre det lidt fint.

Ja, der er ikke meget i denne ret. Vanilieis, syltede pærer og chokoladesauce – Så har du “the basics”. Det er egentlig mest en hyldest til hjemmesyltede frugter og hvor godt det lige er at have til at stå.

Pærer belle helene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close