Mig og en blender – og en vinder af konkurrencen.

Annonce

Så er der blevet trukket lod. Vinderen blev Rasmus, som udover at lave nøddecreme også ville investere i nye knive, hvis han skulle handle hos KitchenOne. Godt valg. Jeg har sendt dig en mail.

Nu lagde konkurrencen jo også en smule op til hvad jeg ville lave, hvis jeg havde blenderen. Og det har jeg jo haft. Lige en eftermiddag. Og der lavede jeg ikke mindre end 4 forskellige ting på den. Det skal siges at alle film er mere eller mindre one-takes uden manuskript, for både at gøre det realistisk og sætte det lidt på spidsen.

Men jeg ville jo lege lidt med konceptet i forhold til blendermad og så morgenmad. Jeg synes altid jeg ser sådan nogle fornuftige grønne ting med spinat og broccoli eller rødbeder og ingefær. Og det måtte stoppe. Så jeg lavede mandeversionen hvor der indgik fornuftige mængder alkohol, smør, fløde og bacon. Masser af bacon faktisk. Det er lige ud af landevejen opskrifter.  Og brovtende film (med et lille smil på læben selvfølgelig).

Giv lige en stor hånd til KitchenOne for at ville donere blenderen (og synes jeg var tilpas underlig til at tage udfordringen op med at lave maden). Tryk på linket, hvis du mangler køkkenudstyr til jyske priser – men faktisk stadig få kvittering på det. Hvis man forstår sådan en lille en.

Og her er hvad jeg ville lave:

Du kan se alle opskrifterne på skrift her

Pandekager med bourbonglaceret bacon.

Bloody Mary fitness smoothie

20dollar chokoladeshake

eggs benedict

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close