Sidste nyt fra køkkenet.
Asparges – Asparges – Asparges – 10 gode retter med asparges
Sæsonen for danske asparges er modsat den peruvianske kort. Det starter i maj og slutter ved Sankt Hans. Så når det står på, er det …
Asparges og ruccola suppe.
Her er der en lille om nem suppe til den kødfrie mandag, hvis man er til sådan noget. Den danske aspargessæson er jo kort, så …
Rabarberlemonade
Det er LIGE nu at du skal spise asparges og rabarber. Du skal nyde det mens de er i sæson. Du skal nyde dem mens …
Grisen – Ny grillbar på Nørrebro.
Jeg er sgu en værre lille gris. Jeg elsker fastfood. Sådan rigtigt meget. Nok mest når jeg selv laver det herhjemme. Altså bare bare fordi …
Rimmet kammusling med champignon og mynte . Madbloggerudfordringen
Nogle gange er det helt OK at lave noget anderledes, end man gør hele tiden. Og da det blev tid til endnu en gang madbloggerudfordring, …
Grillet salat med romesco og parmesan.
Her går det godt. Faktisk rigtigt godt. Det er stadig sommerferie og vejret arter sig. Heldigvis også så meget, at det ikke længere er 46 …
Restaurant Riff – Valencia.
En af mine favorit beskæftigelser er faktisk selvforkælelse. Man skal huske at være god ved sig selv. Så min udkårne og jeg tog på en …
Bagte auberginer med et lille kick. Nemt tilbehør til grillen.
Endnu en lille grøntsagsting. Der er egentlig ikke så meget arbejde i det. Og du kan lave langt det meste i god tid. Jeg synes …
Smørdampet blomkål med safran, mynte og mandler.
Det kan måske lyde helt frelst, men lige i øjeblikket har jeg egentlig mest lyst til kun at spise grønt. Ja, jeg kiggede også lidt …
Nyretapper med peber og rosmarin
Hvis du følger med på min instagram profil, så har du nok regnet ud, at jeg har noget af et crush på nyretapper aka Onglet …