Sidste nyt fra køkkenet.
Osso Buco – taco style.
Da jeg skulle handle ind til aftensmaden igår var det med et mål. Tacos. Jeg havde rundet chilihouse for at købe Masa Harina til hjemmelavede …
Kage med æbler og kanel. Nemmere bliver det ikke.
Når du nu er så meget æblesæson, så er det med at nyde det. Så når den jyske familie banker på døren, så skal de …
Sådan laver du din egen parmaskinke
Nu har du jo lært, hvordan du starter din egen parmesan fabrik i det her indlæg. Var det lige en stor nok mundfuld, så kunne …
Start din egen parmesan fabrik. Så nemt er det.
Du kender det godt. Du har lyst til pasta med parmesan. Men du har fandeme ikke nogen parmesan. Det er lidt træls. Du orker ikke …
Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.
Sig velkommen i klassen til den nye dreng. Eller hund for den sags skyld. Jeg har altid hotdogs på hjernen og det her er den …
Mad Med Omtanke – 100 opskrifter til lækker mad af dine rester
Hold nu op for en modtagelse min bog har fået. Det har været lige dele en hård omgang at få sådan bog på gaden og …
Braiserede svinekæber med svampe.
Jeg elsker svinekæber. Faktisk så meget at vi ikke lige nåede at få nogle sidste efterår og vinter, da jeg vist forrige år gik lidt …
Svinekoteletter med æble og salvie.
Lige nu er det bare mega meget æblesæson. Det er svært at komme udenom. Og da min kæreste hustru kom hjem fra forældrene med en …
Mad med omtanke er nu på gaden.
Der er gode dage. Og der er rigtigt gode dage. Og så er der de dage som er helt specielt fantastiske, dem er lidt færre …
Brombær mille feuille møder tiramisu.
Alle billeder i indlægget er taget af Flemming Gernyx i forbindelse med arrangementet. Det er vel ok at indrømme, at det fra tid til anden stikker …