Sidste nyt fra køkkenet.
Koldhævet grydebrød
Altså, det bliver ikke meget nemmere end det her at bage selv. Der skal ikke æltes og bakses med dejen. Faktisk er hele humlen, at …
Pære, chokolade og blåskimmel. Tag den!
Det her må være en af de vildeste/mest anderledes desserter, som jeg har lavet længe. Men selvom det måske lyder meget afskrækkende med sådan en …
December Giveaway – Kenwood Køkkenmaskine – Afsluttet
– sponseret konkurrence – Så blev det tid til decembers give-away. Og det er faktisk en jeg har glædet mig rigtig rigtig meget til at …
Vaniljekranse – Så nemt er det.
Da man egentlig ikke troede, at det var muligt at slæbe flere ting ind i lejligheden, blev der lige plads til en lille gadget til. …
Pisco Sour – Min favorit cocktail.
Jeg er som regel mere øltypen end cocktailtypen. Medmindre det altså er sådan rigtigt gode cocktails. Jeg vil sige, at det her er altså en …
Langtidsstegt svineskank – Alt i en pande.
Det er nok ikke svært at regne ud, hvilket tema der køres i køkkenet i øjeblikket. Langtidsstegning. Ofte synes jeg det er fedt at prøve …
Oksehaleragout – langtidssimret kærlighed.
Helt ærligt, så er jeg faktisk ret meget i mit es lige nu. Nu er vi godt på vej til vinter og det er helt …
Pæretærte med frangipane
Nu er der jo egentlig ikke det store revolutionerende i at lave en tærte med pære. Det er faktisk er tærterne ofte noget jeg tyer …
Quesadillas – Stop spild af tortilla.
Det kommer nok ikke bag på jer, når jeg siger, at jeg ikke er glad for at smide mad ud. Om det er et løg, …
Langtidsstegt and – Mortensaftensmenuen anno 2015
I morgen er det juleaften Mortens aften og der er længe længe til. Og så står den jo på and eller gås. Vi snød en …