VIND EN GRILL – Char-Broil samarbejde og grillskole. (vinder fundet)

Reklame – I samarbejde med Char-Broil

Som nogen nok har bemærket, så er der blevet grillet en del på det seneste i det lille hus i Kastrup. Og det er ikke uden grund. Jeg har, som ikke rigtigt har været hemmeligt, indgået et flerbenet samarbejde med Char-broil. Char-broil laver en lang række forskellige hjælpemidler til det grillhungrende folk. Det spænder helt fra gasgrillen i forskellige serier og til både elektriske røgeovne og kulgrill. Selvfølgelig med det obligatoriske tilbehørsudvalg, som ikke overlader meget til fantasien.

Nu siger du flerbenet samarbejde? Ja, den første del har I jo ligesom set og læst – måske sågar også smagt på – og det er at lave dejlig mad på grillen. Det var som om at energien til at stå i køkkenet blev stærkt minimeret, da det gode vejr kom og vi har spist mest mad fra haven den seneste tid. Vi startede allerede planlægningen af det her samarbejde før sneen kom. Så det har været noget tid undervejs. Det er dog ikke opskrifterne, som er blevet detailplanlagt. For jeg har helt frie hænder til at kokkerere som jeg har lyst til. Så jeg vil gerne fokusere på to forskellige ting. Den lette hverdagsgrillen. Altså der hvor man ret uhøjtidligt laver sin hverdagsmad på grillen og alle de muligheder, som det giver. Og så vil jeg gerne fokusere på det traditionelle amerikanske barbecue. Det er så lidt en videnskab og jeg prøver at gøre det så generelt som muligt. De har jo lige så mange opskrifter, som der er folk. Altså skal det være eddike eller sennepsbaseret. Tør eller våd rub. Slutter man spareribsne af i staniol eller ikke? Jeg prøver at finde en fornuftig middelvej.

Og så det ligesom tog tid at planlægge. Vi tager nemlig på tur rundt i landet – Ikke mindre end fire destinationer skal vi besøge. Jeg har nemlig fået lov til at at lave menuen til en grillskole, som vi skal på vejene med i slut juni og start juli. Vi skal lave en treretters imponade menu – det synes jeg i hvert fald. Jeg vil ikke udpensle de nøjagtige menuer, men vil løfte sløret for at der kommer hummer, ko og bær på tallerknen. Og nok af det.

Hvordan kommer du så med på denne grillskole?

Jo, vi holder den i samarbejde med Bilka i Hundige, Tilst, Skalborg og Odense. Hvis du køber en Char-broil grill i perioden 28. april til 3. maj, så har du mulighed for at komme med. Du kan læse meget mere om det lige her.

Og så til det I har ventet på – KONKURRENCEN!

Jeg har nemlig fået mulighed for at udlove en grill til en heldig læser herinde. Det drejer sig om Char-Broil Proffessional 3400.    Hvad kan den så? Det er en trebrænders grill, som også har en sidebrænder, som du kan koge dine kartofler på. Den er med TRU-infrared, som er det som er med til at skille char-broil fra konkurrenterne. Du kan læse mere om det her, men i bund og grund er TRU-infrared med til at sikre en bedre varmefordeling, så den griller mere jævnt over hele grillen, men også undgå stikflammer.

Derudover kan denne grill det samme som min – for det er nemlig den jeg bruger derhjemme. Det er også topsælgeren fra Char-Broil, som vi skal bruge på grillskolerne. Jeg synes en trebrænders grill er perfekt, så man både kan have store stykker kød på eller lave hele måltidet på en gang. Man kan sagtens både grille stegen færdig ved indirekte varme samtidig med man grillet grøntet over direkte.

Og ikke nok med det, så får du også et valgfrit stykke tilbehør med. Om det skal være noget til vedligehold eller selve madlavningen er helt op til dig.

Hvad skal du gøre? Faktisk skal du ikke gøre ret meget udover at vælge hvilket tilbehør du gerne vil have med. Du finder hele sortimentet på denne side. Så skal du notere det nedenunder i en kommentar HER PÅ SIDEN. Du skal også skrive modelnummeret (det står lige under titlen på produktet på siden, når du trykker dig ind på det). Så er jeg sikker på, at du får det rigtige produkt med, hvis du vinder. Hvis du har lyst til at knytte en kommentar til, hvilke typer grillopskrifter, som du gerne vil se herinde, skal du være mere end velkommen. Det er ikke et must, men så er det jo bare nemmere for mig at lave det, som I gerne vil have.

Det med (ikke så) småt.

 • Konkurrencen løber fra dags dato til og med den 6. maj 2018.
 • Vinderen findes via lodtrækning.
 • Produkterne sendes direkte til dig fra Char-broil.
 • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
 • Sikr dig at emailadressen er rigtig, når du taster den ind ved kommentaren. Jeg sender en email umiddelbart efter lodtrækningen. Hvis der ikke er respons indenfor 7 dage, finder jeg en anden vinder i konkurrencen.

 

Join the Conversation

 1. Støbejernsplade: MODEL #140 515
  Gerne opskrifter på hvordan man røge fisk, skaldyr etc. på Char-broil 🙂

 2. Marie Louise Mastrup Knudsen says:

  Fed konkurrence!
  Kunne tænke med overtrækket til tre blus, model nr #140 004.

 3. Bo Hemmingsen says:

  Årh, det ville være luksus at vinde – og ville gerne have rotesserie med (MODEL #140 773) …

  Og almindelige hverdagsretter – udsat for grill – ville i mine øjne være perfekt. 😉

 4. MODEL #140 807

  Det kunne være fedt med et overtræk til grillen, et digitalt termometer, et premium spydsæt, et begyndersæt i 3 dele og et stativ til stege 🙂

  Vi er især glade for at grille godt kød herhjemme, men jeg bager også meget – måske har du nogle gode opskrifter på lækkert brød på grill? 🙂

 5. Sikke en fantastisk konkurrence
  Præmien skulle absolut tiltænkes min far; han elsker at fiske hvilket vi nyder godt af til måltiderne. Problemet er, at når han griller fisk, så får vi det ALTID indpakket i staniol fordi at det ellers brænder fast – en kæmpe hjælp og fornyelse til fisken ville derfor være en grillkurv i rustfri stål; model 140536
  – og i den forbindelse gerne dine forslag til fiskeretter på grill.

 6. Det skal selvfølgelig være en Marinadeinjektor Model #140 529 🙂

 7. Jeg har altid været af den holdning, at hvis man griller, så bruger man kul.. Meeen nu er jeg blevet lidt lun på en gasgrill, dét der med, at den er varm og klar til brug på få minutter, ville være rigtig lækkert i en travl hverdag 🙂 Hvis jeg er den heldige vinder, kunne jeg absolut godt bruge MODEL #140 515.

 8. Gitte Nicolajsen says:

  Det kunne være så lækkert at vinde, så ville Lau kunne lave mad til os på den hele sommeren (og efterfølgende ). Af tilbehør må det være nødvendigt med et overtræk til at starte på, modenummer 140766

 9. Vi får ALTID burger om lørdagen… sommer, vinter, forår og efterår.
  Så en dobbelt burgerpresser 140 539 må være et MUST

 10. Martin Jørgensen says:

  PREMIUM SPYDSÆT
  MODEL #140 103

 11. Rasmus L. says:

  Jeg vil gerne have et grillspydssæt 140 587.
  Det kunne være super interesant at teste grillen op imod min Weber. Der er jo andre, der skifter mærke 🙂

 12. John Skaarup says:

  PREMIUM SPYDSÆT
  MODEL #140 103

 13. Christian Winther says:

  STØBEJERNSPLADE
  MODEL #140 515

  Så der kan laves pandekager til dessert

 14. PREMIUM SPYDSÆT
  MODEL #140 103

 15. Wim Nielsen says:

  Hvor lækkert og for at den skal holde sig pæn ville det være godt med et overtræk modelnummer 140766

 16. Vibeke Helsinghoff says:

  Premium spydsæt
  Model T47-G

 17. Vibeke Helsinghoff says:

  Nej jeg skrev forkert 🙁
  Premium spydsæt
  Model T47-G 🙂

 18. Rikke Flensted Nielsen says:

  premium spyd

 19. Stine Hassing says:

  Det ville være fantastisk at vinde – den passer perfekt på vores terrasse.
  Tilbehøret skulle være premium spydsæt 140-103.

  Vil gerne se opskrifter på lækre desserter der kan tilberedes på grill og også gerne små lækre forretter

 20. Fed konkurrence!

  Jeg kunne godt tænke mig at overraske min mand med en grill inkl cover, så den kan holde sig pæn.

  Mht opskrifter har jeg altid svært ved at finde på opskrifter på dessert på grill. Måske du kan hjælpe?

  Vh Anne V

 21. Mads Schacht says:

  Hvis jeg vinder kunne jeg rigtigt godt tænke mig PREMIUM SPYDSÆT (MODEL #140 103).
  Jeg får nemlig en pludselig, uforklarlig, lyst til grillstegt kylling.
  Det kunne være fedt med nogle opskrifter/tips/tricks til hvordan man kan få lidt ekstra ud af maden når man tilbereder ting sammen (på grillen) frem for hver for sig. – som eksempelvis på billedet, hvor kartoflerne, antageligvis, får et ekstra pift af at saft og fedt fra kyllingen drypper ned på dem under tilberedningen.

 22. Jens Johansen says:

  Premium spydsæt Model #140 103 må være det helt rigtige ekstraudstyr.

 23. Et firkantet pizzasten-sæt, MODEL #140 787
  Har altid drømt om at kunne lave lækre pizzaer på grill 🙂

 24. Lone Brinch Jacobsen says:

  ROTISSERI
  MODEL #140 550

 25. Camilla Kirstine Vemmelund says:

  Kære Thomas !
  Faktisk ville grillen slet ikke gå til mig selv hvis jeg vandt. Derimod ville det være ren lykke, at jeg kunne forære min kære far den 🙂 Så jeg må gætte mig til hvilket tilbehør han ville have valgt 🙂 MIT valg falder på støbejernspladen, da jeg så håber at blive forkælet med grill-pandekager en lun sommermorgen 🙂 Modelnavnet er flg: MODEL #140 515. MEN, derfor kan jeg jo godt ønske mig nogle lækre opskrifter hertil og håbe på han så vil lave dem til mig (smart!) 😉 Især synes jeg sommetider det er svært at finde spændende opskrifter på andet end ‘the main ingrediens’ aka kødet eller fisken. Så meget gerne nogle opskrifter på tilbehør og lignende 🙂
  God bededagsferie! Håber vejret er præcis ligeså fint hos dig som her !

  – Det bedste, Camilla Kirstine.

 26. stinna frydkjær liholm says:

  PREMIUM SPYDSÆT (MODEL #140 103)
  Fordi jeg har haft mega lyst til sådan en grill kylling for evigt… Og ville SÅ gerne overbevise min anti-grill far om at grill er fedt… Og ikke behøver være så surt

 27. Cecilia says:

  Ooookay, den grill gad jeg rimelig godt vinde!!! Så vil jeg udlåne den til min far som er grillkongen over dem alle, indtil vi selv er flyttet i hus med have, hvor den skal stå. Og af tilbehør, så skal det selvfølgelig være et rotisseri, så der kan grilles fjerkræ og andet godt til perfektion! Jeg tror det er dette produktnummer, der passer til grillen (?): #140 550
  Krydser fingre!!

 28. PREMIUM SPYDSÆT MODEL #140 103

 29. Christine Larsen says:

  Kunne i den grad trænge til en opgradering af vores (alt for lille) bordgrill. Af tilbehør ville jeg gerne have “firkantet pizzasten-sæt” model #140787, så jeg kan kreere sprøde pizzaer!

  Jeg kunne godt tænke mig flere vegetariske opskrifter til grillsæsonen – det bliver tit “bare” helt simple grønsager og det er måske lidt kedeligt, hvis man gerne vil servere et vegetarisk alternativ til pølser og bøffer.

  Tak for en god blog og inspirerende opskrifter!

 30. Malene Krogh Thyssen says:

  Jeg vil rigtig gerne vinder følgende tilbehør sammen med grillen:
  ROTISSERI
  MODEL #140 550
  Så kan der laves de lækreste grillkyllinger og stege 🙂

 31. Rotisseri 140 550

 32. STØBEJERNSPLADE
  MODEL #140 515

 33. Christina says:

  Fantastisk konkurrence! Jeg ville elske at lære grill mestringens kunst! Indtil videre har jeg kun fået lov at snuse til det, når min far kortvarigt har givet plads, når man har været hjemme på besøg.krydser alt hvad jeg har 🙂 derudover ville jeg gerne vinde et overtræk til grillen varenummer 140766

 34. Bibi Sprøgel says:

  Det dufter af grillmad i hele nabolaget, og jeg har ikke nogen grill! Føler mig helt udenfor, så denneher konkurrence må jeg da bare deltage i 🙂
  Tilbehør: Overtræk, modenummer 140766

 35. Bettina Poulsen says:

  Jeg vil elske at vinde denne grill.
  På grillen vil jeg gerne lære at grille en god flæskesteg.
  Som tilbehør vil jeg meget gerne vinde MARINADEINJEKTOR
  MODEL #140 529. Den vil jeg marinere kyllingebryst og oksesteg med

 36. Ronni Figge says:

  Jeg har længe ønsket mig et rotisseri, så jeg vil vælge ROTISSERI
  MODEL #140 550 som tilbehør.

 37. Jeg vil vælge model #140 550; rotisseriet.

 38. Chris Rytter says:

  Jeg kunne godt tænke mig det firkantede pizzasten-sæt, MODEL #140 787

 39. Bente Madsen says:

  Fantastisk præmie. Jeg vil rigtigt gerne have rotisseri og mulighed for at ryge fx fisk. Jeg vil gerne have inspiration til at grille grøntsager. Det bliver mest til aubergine, squash og peberfrugt. Vires favorit på grillen er nok pighvar eller jomfruhummer.

 40. Kenneth Johansen says:

  Overtræk MODEL #140 766

 41. charbroil professional-3400 med grill kurv som tilbehør!!

 42. MarianneJ says:

  Fed konkurrence.
  Sådan et monstrum skal jo stå ude hele året, så et overtræk må være et must #140766
  Vi er pjattede med grillede grøntsager, der bliver dryppet med forskellige slags pesto efterfølgende

 43. Århhh det ville være lækkert. Især med en støbejernsplade, så man kunne bage sine egne pizzaer og tacos #140515

 44. Susanne Jensen says:

  Jeg ville elske at få et Premium spydsæt
  Model #140 103

 45. Ragna Bach says:

  Det ville være rigtig fint med rotisseri model #140 550.

 46. 140766 Overtræk til grillen ville da være en herlig ting at få med.

 47. Henrik Løje says:

  STØBEJERNSPLADE
  MODEL #140 515

  Hej,
  Vil sætte stor pris på at udskifte den 14 år. gl. kugle grill, med en gasgrill 🙂
  PS Børnene vil sætte stor pris at kunne lave pandekager.

 48. Jens Frederiksen says:

  Et overtræk vil være mega fedt til den grill… Min gamle Q300 har udtjent sin værnepligt og trænger til at blive skiftet ud (y)
  #140766

 49. Lise Bjerg says:

  Sikken vild give away! Jeg ønsker mig det hele, men mest Premium Sydsæt Model #140 103. Og så en masse opskrifter her på siden med brugen af denne fede grill 😀

 50. Nick Østergaard Hansen says:

  Ville elske at få et sæt Majskolbeholdere MODEL #140 777 til denne lækre grill!

 51. Casper Thalund Hansen says:

  Fed konkurrence!!
  Jeg vil gerne have et rotesseri med 🙂 model nr: #140 550

 52. helle olesen says:

  Hej 🙂 Jeg vil gerne have et Premium spydsæt med (140 103)

 53. anna stokkendal says:

  Det vil GLÆDE mig at vinde…..+ overtræk til 3 blus, model nr. #140 004……

 54. Sikke en fed præmie

  Hvis jeg er den heldige skal tilbehøret vær:
  PREMIUM OVERTRÆK TIL GRILL MED 3 BLUS
  MODEL #140 004

 55. Karsten Lind Hansen says:

  Den vil passe fint til min veranda – gerne sammen med
  Overtræk til grill med 3-4 blus
  Model #140 766

  Tips til hele stege og fisk vil være fint

 56. Rotisseri MODEL #140 550

  Og opskrifter til hverdagsmad. Er træt af det altid skal være pp, ribs eller grillkylling.

 57. Martin Madsen says:

  140 103

  Super lækker gevinst.

  Den måtte gerne finde vej til Silkeborg.

 58. Brian A. says:

  OVERTRÆK TIL GRILL MED 3-4 BLUS
  MODEL #140 766

 59. Dorthe Bille says:

  Jeg har set mig varm på smagskammer #140 589 – Det er bare super smart

 60. Hanne Rasmussen says:

  Fantastisk – så vil jeg igen kunne grille, hvis jeg vinder
  som tilbehør ønskes Spydsæt 140 103

 61. Eva Julie Klitgaard Fürst says:

  ej, ejej.. lige i tid til min fars fødselsdag. En sikker vinder som yndlingsdatter for det næste lange stykke tid! Et digitalt termometer oven i ville være helt eminent, det ved jeg faktisk, at han ønsker sig.

 62. Nøj en lækker præmie lige her op til grillsæsonen 🙂 Jeg ville vælge et Rotisseri som tilbehør – Model #140 550. Inspiration til grøntsagstilbehør tilberedt på grillen er velkomment – det er nok dér jeg tit plejer at ende i “det sædvanlige” 🙂

 63. Nickie Bach says:

  Åh, hvor ville jeg gerne vinde en grill til min søde kæreste! Da vi flyttede sammen sidste år, ønskede han sig brændende en gasgrill, og brugte uendeligt lang tid på at kigge på anmeldelser og priser, men desværre blev det ikke til noget. Nu er hans computer ved at stå af, så drømmen ser igen i år ud til at briste. Han er en kæmpe kød-mand og elsker at stå og interval-stege og lege med marinaer, så selvfølgelig skal han have en marinadeinjektor model #140 529 med!

 64. Christina Thomsen says:

  Jeg ville da rigtig gerne kunne blære mig næste gang vi skal holde madklub…hold nu kæft de ville blive misundelige !! Kunne godt tænke mig et overtræk med hvis jeg vandt Model140766

 65. Sikke en skøn konkurrence!
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne marinade-injektor (MODEL #140 529), for jeg skulle netop til at skrive, at jeg godt kunne tænke mig grill-opskrifter med marinade. Jeg får gjort få lidt i det selv, men lidt ekstra krydderi-kærlighed til fx kød og grøntsager kan jo løfte grillmenuen til et helt nyt niveau.

 66. Anders Helles says:

  Der skal helt sikkert laves porchetta, så et rotisseri model #140 550 vil være super.

 67. Søren says:

  Premium spydsæt #140 103

 68. Sara Pedersen says:

  OVERTRÆK TIL GRILL MED 3-4 BLUS
  MODEL #140 766

 69. Marianne says:

  Hvis jeg vinder kunne jeg godt tænke mig PREMIUM OVERTRÆK TIL GRILL MED 3 BLUS
  MODEL #140 004

 70. Toplækker præmie! Jeg ønsker mig – udover grillen, selvfølgelig – en universel stegeplade #140 573

 71. Malene says:

  Hvis jeg bliver den heldige ønsker jeg røgekammer model #140 552 har altid ønsket at komme igang med rygning af div. fisk og kød

 72. Poul Erik Thomsen says:

  Hvis jeg er den heldige ønsker jeg mig en universelstegeplade #140 573

 73. Frederik Tang says:

  Ja tak til grill og Rotisseri #140 550

 74. Maja Trolle says:

  Tilbehøret skal da helt sikkert være et rotisseri (140 550) så jeg kan lave den lækre kylling, du lige har haft en opskrift på!

 75. Maja T says:

  Tilbehøret skal da helt sikkert være et rotisseri (140 550) så jeg kan lave den lækre kylling, du lige har haft en opskrift på!

 76. Hvis jeg vandt, så skulle den fine grill passes og plejes som et lille barn, så jeg ville helt klart vælge premium overtrækket til tre blus, model nr #140 004. Så kan grillen rigtig putte sig når den ikke er i færd med at forberede lækre retter 🙂

 77. Jes Tækker Stemann Brinch says:

  Jeg ville helt kort have: FINMASKET ROTERENDE KURV PÅ SPYD 🙂

 78. Jes Tækker Stemann Brinch says:

  Jeg ville helt klart have: FINMASKET ROTERENDE KURV PÅ SPYD 🙂

 79. Charlotte G says:

  Det skal være Beboernes og børnes jords madklub der skal have grillen, hvis jeg vinder. Gerne med rotesserie (MODEL #140 773) 

 80. Anders R says:

  En god brød opskrift og grill guide ville være lækkert

  Og hvis jeg skulle være heldig at vinde ville et spydsæt ( #140 103) være en dejlig ekstra gave

 81. Stine B says:

  Virkelig lækker grill og meget lækkert udstyr! Ville vælge et overtræk med modelnr. 140766 – da det nok er det mest nødvendige – så må jeg selv gribe til lommen og købe den støbejernsplade til 😉

 82. Line M. says:

  Jeg ville ønske mig et digitalt termometer, så jeg sikrer at jeg hverken under- eller overstiger mit kød – Model #140-537

  Jeg synes at det er sværest med tilbehør, så jeg kunne godt tænke mig flere opskrifter på tilbehør til kødet på grillen.

 83. Ingmar Doran says:

  Premium spydsæt #140 103

 84. Anders Ettrup says:

  Grillforklæde.
  Endnu flere rotisserie-opskrifter, tak.

 85. Micki Olin says:

  GRILLKURV
  MODEL #140 541

 86. PREMIUM SPYDSÆT
  MODEL #140 103
  Og et digitalt termometer
  Og så selvfølgelig grillskolen

 87. Tobias Lauritzen says:

  Helt sikkert PREMIUM SPYDSÆT
  MODEL #140 103 🙂

 88. Wooot! Den ville jeg gerne vinde! Og gerne med et firkantet pizzasten-sæt
  MODEL #140 787

 89. Anne Louise Møller says:

  Helt sikkert PREMIUM SPYDSÆT
  MODEL #140 103 – mums!

 90. Stinna says:

  Digitalt termometer – også selvom jeg har ok styr på kødet ved at mærke på det. Model nr. 140 537. Opskrifter på grillede desserter samt salat tak.

 91. Kristine Lorenzen says:

  Nøj, den vil vi gerne vinde! Vi ønsker os nemlig en rigtig grill. Meget gerne med pizza sten model # 140 787

 92. Fed præmie… Vil bare gerne vinde den som den er.

 93. Christian Taylor Hauschild says:

  Premium Spydsæt – MODEL #140 103
  Vil gerne se opskrifter på familievenlige supper og andre retter som benytter sæsonens grøntsager og kan tilberedes i større praktiske portioner så der er lidt til fryseren:)

 94. Premium spydsættet ville sgu være lækkert til en gang roterende gris.

  Model: #140 103

 95. Niels Gadegaard says:

  Perfekt – og ville gerne have rotesserie (MODEL #140 550)

  Opskrifter til ‘gourmet’ på grill ville være fedt.

 96. Marie Nielsen says:

  Det ville være en fornøjelse at invitere gode venner over til en gang grillkylling! Ønsker mig derfor rottiserie MODEL #140 773 med 🙂

 97. Vil da mega gerne vinde. Vil gerne have 140552 så jeg kan udforske lidt smage og dufte..

 98. Peter Schmidt says:

  PREMIUM SPYDSÆT
  MODEL #140 103

  Det ville være mega lækkert!

 99. Claus R says:

  Fed præmie! Ville vælge overtræk til grillen med model nr. 140 766.

 100. Torben Hollensen says:

  Helt klart er det bedste udstyr til grillen en FINMASKET ROTERENDE KURV PÅ SPYD
  MODEL #140 773
  den vil bringe lykke til grillningen, idet langtidsgrillede grøntsager som har roteret i kurv er konge tilbehør til en perfekt grillet bøf eller hjemmelavet short-ribs

 101. Henrik storm says:

  PREMIUM STATIV TIL SPYD
  MODEL #140 587

  Grill opskrifter på and / vildt?

 102. Signe Hollensen says:

  En Char-Boil grill vil være vidunderlig på vores nye terrasse. Vi er i gang med at udvidde vores terrasse til 40-50 kvm. Det bliver så fedt! Og en lækker gasgrill vil passe så strålende ind i det.
  Grillopskrifter: Gerne mere om grøntsager, da jeg lever uden sukker, gluten og mælkeprodukter.
  Tilbehør: STØBEJERNSPLADE
  MODEL #140 515

 103. Thor Hansen says:

  MODEL #140 766

 104. Søren says:

  Hej Thomas.

  Jeg er lige flyttet i hus og mangler desperat en grill til mit udekøkken, denne ser ud til at være perfekt til formålet.
  Jeg kunne samtidig godt tænke mig et styk PREMIUM OVERTRÆK TIL GRILL MED 3 BLUS
  MODEL #140 004 – til at gemme dyret væk når jeg en sjælden gang ikke skal bruge det.
  Håber og krydser fingre.

 105. Line Mikkelsen says:

  Det vil være skønt med en ny grill – den gamle kuglegrill har efterhånden 15 år på bagen, så der skal snart nyt isenkram til. Det vil være super med et overtræk, varenr. 140766. Ja, og så er der det med den søde tand…altid godt med opskrifter på desserter. 🙂

 106. Dennis Bryan-Lund says:

  Det ville være rigtig lækkert at kunne invitere ens nærmeste på lækkert grillmad. Jeg ønsker mig model 140 773 med rotisseriet

 107. Jeg har altid drømt om, at prøve en Marinadeinjektor Model #140 529. 🙂
  Glæder mig til, at se nye lækre opskrifter.

 108. PREMIUM SPYDSÆT – MODEL #140 103

 109. Benjamin Birch says:

  Vil glæde mig til at forkæle hele familen med denne grill, samt tilbehør: MODEL #140 766
  Overtræk til grill med 3-4 blus.

 110. Theis Peter Hansen says:

  Støbejernsplade: MODEL #140 515

 111. Jonas Kristensen says:

  Fedt. Den gamle grill er ved at være seriøst slidt, så en ny ville værre super! Gerne med dækken til: #140766

  Ha’ en god dag
  Jonas

 112. Mads Schacht says:

  Er der blevet trukket en vinder?
  Ellers melder jeg mig frivilligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close