Postkort fra Bornholm.

Rigtig mange har spurgt mig… Hvilket betyder “ingen” på bloggersprog, men man vil alligevel gerne vise noget, som er lidt anderledes, så bruger det som en undskyldning. Men altså rigtig mange har spurgt mig, hvad jeg laver siden jeg ikke poster noget på bloggen for tiden. Og det nemme svar må så være: “løber”. For jeg farer rundt og har en hulans masse jern i ilden for øjeblikket. Der bliver rejst nogle kilometer for tiden. Først var der lige efter pinse 4 dages pressetur i Spanien, så startede jeg den efterfølgende uge med at lave frokost til et firma, lave 13 veganske opskrifter, servere to retter til 8 personer indeholdende komave og grisehjerne, for så til sidst at tage til Bornholm i fredags. Årsagen var kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem, men det kommer der nok noget seperat om, når jeg lige får fundet et stille øjeblik. Vi tog et par ekstra dage herovre, som så er blevet brugt på keramik, fortabe sig i skøn natur, kigge på smukke huse, spise røget fisk og bare være sammen i den lille familie. Vi har været på Hammers Hus, Allinge, Nexo, Svaneke, Listed og Gudhjem. Jeg må sige favoritterne so far har været Svaneke og Listed. Men gud hvor er det bare en smuk ø, både hvis man kigger på naturen og de flotte/hyggelige huse.

Vi har haft det på vores todo at besøge Bornholm de sidste 3-4 år, men det er bare ikke blevet til noget. Men så skete det endeligt. Og kan kun sige at vi snart skal tilbage. Jeg var her sidst i 7. eller 8. klasse med skolen. Så vi lader der ikke gå de der 10-12 år igen. (Hvis man regner med den meget positive lommeregner).

Og her kommer postkortet så. En masse billeder fra alle de steder vi har været. Jeg har undladt det meste med mad, så det kommer for sig selv. Jeg har fx samlet lidt sammen til en miniguide over frokoster, som er både børnevenlige og til at betale.

Der er ikke den store forklaring til billederne, så spørge endeligt, hvis der skulle være noget. Jeg byttede mit kamera ud for 14 dage siden med et andet, så det er også rart at få lejlighed til at teste det af på andet end mad. Jeg skal nemlig lave en helt anderledes opgave i løbet af den her uge. Men det tager jeg på bedste Pippisk. “det har jeg aldrig prøvet, så det klarer jeg nok”.

Håber I kan lide billederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close