
Osten kan udskiftes med andet ost, hvis du ikke lige er til blåskimmel, dog vil jeg vælge en med god stor smag.
Når retten er forholdsvist simpel, så er det vigtigt at du sørger for at købe ordentlige råvarer.
Hvad skal du bruge? (3 personer)
- 250g god tørret pasta efter eget valg.
- 300g flanksteak.
- 200g cherrytomater
- 1 fennikel
- 4 fed hvidløg
- en god håndfuld sorte oliven
- 1 god håndfuld frisk basilikum
- 100g blåskimmelost
- Salt & Peber
- en smule balsamico eddike til toppen.


Snit fenniklen fint og sauter den sammen med hvidløget i olie. Efter et par minutter tilsætter du tomater og oliven. Tomaterne må nemlig gerne have lidt struktur. Krydr med salt og peber. Tilsæt en håndfuld basilikum lige før det er færdigt.

Anret på et fad. Først pasta, kød, smuldr osten udover. Pynt med basilikum. Giv lidt salt og peber, olie og balsamico.
VELBEKOMME.




Flanksteak er total yndlings-hverdags-udskæring – nappede lige en igår med en omgang sauteret spidskål + diverse. Det spiller sgu på en mandag:)