Sidste nyt fra køkkenet.
Krydret pumpkin pie – græskartærte om man vil.
Nu er det jo græskarskæretid. Der skal lave hoveder og alt muligt andet. Men det giver altså noget overskud i form af indmaden fra græskaret. …
Bagte æbler med marcipan og nøddefyld.
Nogle gange er det meget rart at virkeligt blære sig med maden. Lave det der totalt nørdede og små perfekte stykke kunst, som man kun …
Klassisk hønsesalat – Ikke så mange dikkedarer.
Ok, nu kommer der bare noget hurtigt uden den store introduktion. Hønsesalat. Sådan overordnet så kan det gå i to retninger og det er henholdsvist …
Skindstegt kuller med selleri og kål
Nu er det ikke første gang jeg flirter med kombinationen fisk, selleri og kål. Og det er egentlig meget sjovt, for jeg kan sige så …
Ravioli med gorgonzolasauce.
Min muse har befundet sig i Jylland siden tirsdag og kombineret med at jeg har mere end rigeligt at lave herhjemme alene, så er det …
Blomme og brombær crumble. Nem dessert på ingen tid.
Nu er det jo ikke fordi jeg vil lede jer ind i fristelse. Who am I kidding? Selvfølgelig vil jeg det. Det starter med en …
Nem kyllingesuppe med kål.
Den er stadig gal med manflu’en og nu var det tid til at prøve noget nyt. Ynk virker selvfølgeligt bedst, men derefter tænker jeg, at …
Kylling og porre tærte – med et noget engelsk islæt.
Den er hel gal i øjeblikket. Faktisk så slemt som det kan være. Jeg er nemlig blevet smittet med … forkølelse. Ak og ve. Jeg …
Leverpostejen – Fortolket med nye smage.
Sponseret indhold I forbindelse med Tulip har lanceret tre nye leverpostejvarianter (Delikatessens Flødepostej, som er rørt med fløde og smagt til med æble, Delkatessens Lun og …
Cremet grøntsagssuppe – med alt godt fra grøntsagsskuffen.
Det er ufatteligt så mange rester og single grøntsager man kan samle sammen i et køleskab (og hvor de ellers gemmer sig i køkkenet). Og …