Grillede majs med BBQ sauce og ost

– Sponseret indlæg –

Når vi spiser majskolber herhjemme, så har det næsten altid været den samme opskrift. Koge – Smør – Salt. For lidt tid siden fik jeg leveret lidt blandet barbecuesauce fra Hellmanns – Ja, dem som lavede Big Burger Book, hvor jeg bidragede med en enkelt opskrift. Jeg ved ikke lige hvorfor jeg kom på, at det skulle være majs, som skulle være første offer på årets første rituelle gasgrills afbrænding. Men godt var det.

Hellmanns har lige lavet fire nye barbecuesaucer, som man vist ikke kan finde på deres hjemmeside endnu. De er ret forskellige og på flaskerne står der også hvad de egner sig bedst til. Men du kan selvfølgeligt også bare lege lidt med det, som i det her tilfælde.
Grillede majs med BBQ sauce og ostGrillede majs med BBQ sauce og ost

Som et lille hint, kan jeg røbe at flere grøntsager nød godt af en lille barbecuedukkert. Skær ned i løget og lad det få lidt sauce. Suppler op løbende. Løgene skal gerne have godt med tid, så de kan blive dejligt søde.

Grillede majs med BBQ sauce og ost

Grillede majs med BBQ sauce og ost

Thomas

Ingredienser
  

 • 4 stk majskolber
 • 1 spsk salt
 • 1 dl Hellmanns American Smokey BBQ sauce
 • 50 g cheddar

Sådan gør du
 

 • Skræl majsene. Alternativt foldes skallen tilbage og bindes, som jeg har gjort. Så fungerer de glimrende som håndtag. Fjern trådene. Bring en stor gryde med vand og salt op og koge. Kog majsene cirka 7 minutter. Tag dem op lad dem dem tørre.
 • Smør et generøst lag barbecuesauce på majsene og kom dem på grillen. Smør løbende mere på, så de bliver lidt sticky. Grill indtil majsene har fået grillstriber og er blevet varmet godt igennem.
 • Riv MASSER af ost på varme majs, så det smelter. Og er du i tvivl om der er for lidt ost på, riv mere. Er du i tvivl om der er for meget ost på, så tager du fejl.

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Hellmanns. Opskrift, ord, tanker og billeder er mine egne.

Join the Conversation

 1. Jeg er ret sikker på, at der i hvert fald er for lidt ost på majsene på billedet! 🙂

  1. Det er sådan en læserservice, som jeg har.
   Alle ved jo, at lige før de skal indtages kommer der to tre gange så meget ost på. Udfordringen er jo, at så kan man ikke se majsene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close