Go Back

Grillede majs med BBQ sauce og ost

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 4 stk majskolber
  • 1 spsk salt
  • 1 dl Hellmanns American Smokey BBQ sauce
  • 50 g cheddar

Sådan gør du

  • Skræl majsene. Alternativt foldes skallen tilbage og bindes, som jeg har gjort. Så fungerer de glimrende som håndtag. Fjern trådene. Bring en stor gryde med vand og salt op og koge. Kog majsene cirka 7 minutter. Tag dem op lad dem dem tørre.
  • Smør et generøst lag barbecuesauce på majsene og kom dem på grillen. Smør løbende mere på, så de bliver lidt sticky. Grill indtil majsene har fået grillstriber og er blevet varmet godt igennem.
  • Riv MASSER af ost på varme majs, så det smelter. Og er du i tvivl om der er for lidt ost på, riv mere. Er du i tvivl om der er for meget ost på, så tager du fejl.