Ansigtsløft på bloggen og lækker giveaway

Reklame

Jeg har simpelthen glædet mig sådan til det her. Af to grunde. For det første er jeg ret glad for bloggens nye udseende. Så jeg tænkte det skulle fejres med en giveaway, som det for den sags skyld er den anden grund. Det er noget så længe siden jeg sidst har haft sådan en.

Men situationen er jo den, at jeg ikke længere er i stald hos Måltid, så jeg har heller ikke noget krav om at skulle have bannerreklamer på bloggen mere. Så jeg har lige startet bloggen helt forfra hvad angår udseendet. Og jeg synes det er blevet ret vellykket. Så i allerbedste supermarkeds stil, så skal en ombygning/fødselsdag/genåbning eller hvad de lige kan finde på, fejres på alle mulige måder. Jeg har jo ikke rigtigt noget jeg sælger, så jeg kan ikke lave tilbud. Men er i den heldige situation, at jeg har fået en god samarbejdspartner i KitchenOne. Det startede jo egentlig med at jeg indenfor ret kort tid købte mig både en bjørn og foodprocessor hos dem. De så det jeg skrev og spurgte om vi ikke skulle lave noget sammen. Det har vi så gjort. Jeg har lavet nogle ret Thomas’ske retter til dem. I en blender. Med bacon. Og fløde. Og alcohol. Det skal du nok få mere at vide om senere.

I hvert fald spurgte jeg pænt, om de ikke ville være med til at forsøde (eller fordrukne) en læsers liv. Det ville de. Og vi blev enige om at præmien skulle være en blender. Og ikke hvilken som helst blender. Lige præcist den blender som jeg brugte til at lave videoerne på. Så den er brugt i cirka 8 minutter samlet. Og så af mig. (den er ikke signeret og det er du nok også glad for). Jeg kan garantere, at den ikke har lidt overlast. Ok, måske lidt hvis man ser nedenstående billede. Men den er i hvert fald ikke brugt særligt meget.

Det er den her blender vi taler om. Philips Innergizer

Det er faktisk en overraskende god blender. Ikke fordi jeg ikke havde regnet med det, men fordi jeg har virkeligt ikke har været godt kørende på blender-fronten. Jeg vil faktisk sige at jeg har ikke har haft meget fidus med dem på grund af de har været både bøvlede og ikke særligt gode. Det hænger nok sammen med den kvalitet, som jeg har købt. Jeg har haft min Bamix, som jeg har været mere end tilfreds med i 5 år. Så den har faktisk været nok til mig. Men jeg skal da ikke være afvisende for at der på et tidspunkt kommer en ordentlig blender ind i billedet igen. Udfordringen med vores nye køkken er at det er på størrelse med tre flyttekasser, så jeg indkøbsstop i forhold til nye maskiner til vi har fået nyt køkken.

Denne blender er en blender i powerklassen, som kan køre alt til juicelignende tilstande på under et minut. Jeg testede på et par æbler med lidt vand og det endte med at blive helt flydende uden spor af kernehus tilbage. Grunden til at du gerne vil have så kraftig en blender er, at du selvfølgelig kan findele din juicer og smoothies (og hvad du ellers vil bruge den til) finere. Dette skulle have den effekt, at de ikke så hurtigt skiller og flere næringsstoffer frigives. Blenderen er også udstyret med et støjvisir, som gør at den tager toppen af larmen fra blenderiet.

Den vejledende udsalgspris er 5499kr, men den kan erhverves ved KitchenOne til blot 3794kr, hvilket er en rigtig god pris end de konkurrende powerblenders, som er på markedet.
Hvordan vinder du den så?

Det er ganske simpelt, du skal gøre to ting

Du skal hoppe forbi KitchenOne’s hjemmeside (linket er lige her) og finde det produkt, som du udover denne blender har på ønskelisten. (det er bare for min nysgerrigheds skyld) Det poster du i kommentarfeltet i denne tråd. HER PÅ BLOGGEN. Derudover skal du fortælle mig, hvad det første du vil bruge blenderen til er. 

Når du har skrevet de to ting i kommentarfeltet, så er du med på konkurrencen. Vinderen trækkes søndag d. 3. september og kontaktes direkte.

Det med småt:

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien afsendes fra KitchenOne umiddelbart efter vinderen er trukket. Er mailen som udfyldes i kommentaren (skal kun udfyldes i Emailfeltet) ugyldig eller responderes der ikke indenfor 7 dage efter udtrækning, vil der blive trukket en ny vinder.

Join the Conversation

 1. KitchenAid
  Artisan slow juicer rød metallic
  2 faser slowjuiceteknologi
  2-i-1 ekstra bredt påfyldningsrør
  3 forskellige sier til pulp
  DKK 3.899,00
  Den ville jeg elske at have stående i mit køkken!
  Hvis jeg vandt blenderen, ville jeg først bringe den ud til folket og prale af den, og fortælle hvor glad jeg er for Kitchenone, og selvfølgelig hvor glad jeg er for Thomas ❤️❤️
  Ja ok, ikke helt så vild måske, men i hvert fald ville jeg straks lave en lækker blåbær smoothi !

 2. Tillykke med det nye look. Hvis jeg vandt den nye blender ville jeg med den største fornøjelse smide vores gamle Philips ud som knap kan køre en ordentlig smoothie og erstatte den med den nye som skal lave en greenie som jeg bestemt ikke kan få den nuværende til. Med lidt ekstra penge på bankbogen står der en foodprosessor på ønskelisten. Måske en kitchen aid eller en sage. Det kræver vist lidt mere research.

 3. Det ville så også blive den Bjørn Teddy. Er mega glad for min Kenwood, men har altid gerne ville prøve at se, hvor tung en dej, bjørnen kan klare. I forhold til blenderen, så skulle den bruges til at lave min lille søns første måltider.

 4. Jeg har længe ønsket mig en røremaskine, så en lille smart Kitchenaid (gerne i flot grøn!) har længe stået på min ønskeliste til mit lille køkken.
  Det første jeg ville lave i blenderen, hvis jeg var så heldig at vinde den, ville helt klart være en omgang hummus.

 5. Mads Graugaard Hansen says:

  https://www.kitchenone.dk/produkt/delonghi-kg79-kaffekvaern/

  Savner en god kaffekværn.

  Det første jeg ville bruge blenderen til, er nok at prøve at lave nogle kaffedrikke med is (som en større tidligere dansk kaffekæde havde). Det må denne blender være helt perfekt til.

  Tillykke med den nye blog, den er nyyyyydelig.

 6. Jeg ønsker mig en lille og fiks sous vide:
  https://www.kitchenone.dk/produkt/steba-sv50-sous-vide/
  Og jeg vil bruge blenderen til at lave en cremet smoothie, hvor den stærke blender ville kunne skjule indsmuglingen af broccoli, spinat og des lige…

 7. Rasmus Sikjær says:

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig en TOJIRO USUBA GRØNTSAGSKNIV. Jeg mangler sååå meget en god kniv, men min bedre halvdel synes umiddelbart at IKEAs knive er ganske udmærkede, så pt. har jeg kun en rigtig god kokkekniv, som hun tror har kostet 299,- 🙂

  Og skulle jeg blive den heldige vinder af blenderen, så ville jeg lave en lækker Nutella (ja, det er selvfølgelig ikke en Nutella, men nøddecreme/nøddepålæg eller hvad man nu skal kalde det)

 8. Jeg vil ønske mig en Ismaskine Wilfa ICM-2SB XL så jeg kan lave is på en hurtig måde til alle vore 11 børnebørn når de ferierer hos os i SydvestFrankrig.
  Derudover kunne min mand ønske sig Kitchenminis espressomaskine.
  Gaven vil jeg hurtigt tage i brug til smoothies og supper da jeg nu skal have lavet nogle tandoperationer med efterfølgende dage på flydende kost.

 9. Jeg ville købe sådan en bandit her: https://www.kitchenone.dk/produkt/siemens-te501201rw-espressomaskine/

  Blenderen skulle først og fremmest bruges til at lave gode, cremede supper, når nu efteråret er på vej 🙂

 10. Michael Nielsen says:

  https://www.kitchenone.dk/produkt/bjoern-teddy-koekkenmaskine/?farve=16640

  Jeg kunne virkelig godt bruge nogle flere hestekræfter i maskinparken, så en Bjørn ville være tiltrængt!

  Det første jeg ville bruge blenderen til er nok at blende nogle pistacienødder med noget varm mælk, som base til en saltet pistacieis.

 11. Marianne Jørgensen says:

  En Wilfa Ismaskine ville være en god erstatning for Brugsens model.
  Det første jeg ville lave: Romescosauce – den kræver en god blender!

 12. Jeg er selv madblogger og mangler en pæn kasserolle til madfotos. Så jeg ville købe Le Creuset kasserolle med træhåndtag. Den er virkelig fin

  Jeg er lige pt sygemeldt og sengeliggende og noget af det bedste er at få en dejlig frisk smoothie Så ville fylde blenderen med en masse mynte, spinat, citron, æble og kokosmælk

 13. Jeg ønsker mig en robust stavblender! Jeg har slidt min tredje stavblender op, så det er hårdt tiltrængt. Den skal såmænd bare ligge godt i hånden, have en kraftig motor og måske se godt ud, som fx. denne: https://www.kitchenone.dk/produkt/bamix-200w-stavblender/?farve=61196

  Det første, jeg ville bruge blenderen til, er en blomkålssuppe med lilla blomkål:-) Suppen skal serveres med orange tallerkensmækkerblomster og noget lækkert brød – og skal nok få familien til at spærre øjnene op:-)

  Ha’ en dejlig dag og tillykke med det nye look på bloggen. Det klæder den:-)

 14. En bordgrill er et stort ønske på min liste
  – og KitchenOne har et stort udvalg som kan friste.
  Det er hyggeligt når man holder fester
  at kunne tage madlavningen med ind til sine gæster.
  Blenderens debut skal foregå med juice en tidlig morgen,
  hvor min nabo endnu ikke er vågen
  hun klager nemlig over larmen fra min nuværende mixer
  – men med støjvisir på Philips Innergizer det problemet fixer.

 15. Henrik Storm says:

  Har kigge længe efter denne fætter her: https://www.kitchenone.dk/produkt/kitchenaid-artisan-broedrister-2-skiver/?farve=39357

  efter flere fejl køb af brødristere har jeg måtte indse at den billige mellisa ikke holder i længden.

  Og det første jeg ville bruge til guacamole og aioli.

  Tak for en fantaktisk blog.

 16. Jeg har i meget lang tid drømt om Bamix’en (https://www.kitchenone.dk/produkt/bamix-superbox/?farve=3004), men på SU er den lidt uden for rækkevidde.

  Det første jeg ville bruge blenderen til ville være, at lækker hjemmelavet smoothie, hvilket jeg ikke har fået i flere år, da min gamle blender døde (RIP) for laaang tid siden 🙂

 17. Natacha Vest says:

  Hej Thomas,
  Jeg vil bruge blenderen til at lave en greenie, som jeg har hørt så meget om, men endnu ikke har prøvet, da jeg bor i provinsen , så jeg skal bruge en blender med en kraftig motor til at blende isterninger og frosne grøntsager mm. Jeg er sikker på at min amme-krop vil sætte pris på nogle vitaminer
  Det er jo også vigtigt med nogle kalorier, når man ammer, så derfor kunne jeg godt ønske mig dette vaffeljern med alle de forskellige indsatser, så jeg både kan lave paninier og belgiske vafler
  https://www.kitchenone.dk/produkt/croquade-multex-vaffeljern/
  Mvh Natacha

 18. https://www.kitchenone.dk/udendoersliv/
  Denne kaffemager er helt fantastisk og lige mit store ønske:-)

  Jeg vil gerne deltage i din skønne giveaway og fordrukne:-)
  Meget lækker blender.
  Det første jeg vil lave er en økologisk sund smoothie til min unge datter, hun har alvorlig kræft og frugt og grønt skal hun have meget af.
  Fordi kemobehandlingen ikke kun slår syge celler ihjel, men også min datters hud, hår og alt muligt andet, så er hendes hud ødelagt også i munden og det gør ondt, når hun skal spise, så jeg laver sund mad, der kan blendes, så min datter bedre kan spise det.
  Så jo denne dejlige blender vil lige været et kæmpe hit:-)

  Meget flot hjemme side du har bygget op, lys og venlig, overskuelig og jeg er vild med din Header og det lyseblå 🙂

  Rigtig god sensommer til dig!

 19. https://www.kitchenone.dk/produkt/kenwood-mg700-koedhakker/
  Elsker at lave forskellige pølser, så en god kødhakker skal der til.

  Ville bruge blenderen til nogle lækre kødfyldte shakes til at starte dagen på sammen med en god kop kaffe.

 20. Jeg ville købe https://www.kitchenone.dk/produkt/caso-icemaster-pro-isterningmaskine/ – som har stået højt på min ønskeseddel i lang tid.

  Det første jeg vil bruge blenderen til er nogle lækre Nice Creams, med inspiration fra bogen der, der også fået hos KitchenOne: https://www.kitchenone.dk/produkt/nice-cream-super-sunde-is-bog/

 21. Louise Eckhardt says:

  Det første jeg ville lave er en sellerisuppe med ristede svampe. Og den skal være helt fin og jævn synes jeg. Men en juice lyder også dejligt nu når den har så meget power.
  Jeg vil vildt gerne have en trykkoger, min mormor lavede de bedste supper og fonder i sådan en.
  https://www.kitchenone.dk/produkt/wmf-perfect-plus-trykkoger/?kapacitet=59899

  Og stort tillykke med dit nye look, super fint og overskueligt.

 22. Vibeke Frederiksen says:

  Jeg ønsker mig en ny røremaskine – den gamle bli’r meget varm når jeg rører franskbrødsdej og meget gerne denne KitchenAid Artisan standmixer 6 liter.
  Det første jeg vil lave i blenderen er tomatketchup – vi er nemlig ved at drukne i tomater lige nu…
  Din nye side er rigtig flot…

 23. First things first, flot nyt look!

  Udover denne kanon lækre blender ville jeg være ovenud lykkelig for sådan en laban her:

  https://www.kitchenone.dk/produkt/kenwood-km096-cooking-chef-koekkenmaskine/

  De to ville gøre mit køkken-liv til en leg 🙂

  Nå, men det første jeg ville bruge denne blender til ville være til en nicecream kreation. Jeg formoder, at jeg ville modtage maskinen om eftermiddag. Nicecreamen vil blive toppet med nogle hjemmelavede cookie-dough bidder! (Læs: mums)

 24. Jeg har altid ønsket mig en røremaskine til at bage brød én masse! Til det kunne jeg rigtig godt ønske mig denne her røremaskine:
  https://www.kitchenone.dk/produkt/bjoern-teddy-koekkenmaskine/?farve=16640

  Men blenderen vil jeg bruge til at lave en masse lækre drinks, juicer og iskaffer. Det kan man jo altid bruge! 🙂

 25. Katrine Hamborg says:

  Er SÅ vild med ansigtsløftet! Meget overskuelig og tiltalende – både forside og opskriftsindex.
  Jeg ville bruge blenderen til at lave Baba Ganoush & Ajvar dips – synes de kan være svære at få helt “glatte” med en stavblender!

  Derudover kunne Kitchenaid Artisan Køkkenmaskine være super fed at eje, blandt andet til dej til ikke mindst lækre pizzaer. Har set mig meget lun på din: Surdejspizza med parmaskinke!

 26. Terkel Madsen says:

  KITCHENAID ARTISAN FOODPROCESSOR

  Første job for blenderen ville være en omgang ingefærd drik med citron og æbler.

 27. Jeg vil bruge blenderen til en tomatsuppe og på min ønskeseddel står en Ismaskine – f.eks. en Wilfa ICM 2SB XL

 28. Lige hvad jeg mangler, efter min søn brændte min gamle og udtjente sammen, da han skulle lave sin allerførste smoothie. Jeg ønsker mig helt vildt en ismaskinen Nemox Pro.

 29. Hvis man nu antog at mine køkkenskabe ikke i forvejen var stopfyldte, ville denne her godt kunne bo hos mig : https://www.kitchenone.dk/produkt/sage-bwm620-the-smart-waffle-vaffeljern/
  Den ser vild ud 😀

  Det første jeg ville bruge blenderen til var en sund is af blendede bananer til min datter og derefter en iskaffe til mig selv 😉

  Fint nyt look på siden 🙂

 30. Jacob Hendriksen says:

  Hej Thomas
  Jeg tror, hvis jeg virkelig skulle ud og købe ind ville bestille den Kitchenaid Multicooker med røretårn som KitchenOne har til salg, jeg kan se et potientiale i den forhold til hverdagsmad på simrefronten, derudover virker den til at være ret alsidig. Alternativt ville jeg nappe et af deres rivejern – jeg mangler et nyt.

  Med hensyn til blenderen ville jeg alt efter leveringsdatoen lave enten noget med alkohol eller babymos som det første.

 31. Jeg vil forsøge mig med en velkomst drink til min datters 18 års fødselsdag Og så står Wilfas ismaskine på min ønskeliste https://www.kitchenone.dk/produkt/wilfa-icm-2sb-xl-ismaskine/
  Lækkert nyt lay-out på bloggen

 32. Jeg vil selvfølgelig ønske mig en NEMOX GELATO PRO 1700 UP ISMASKINE. Den skal jeg bruge til når jeg blendet min helt smoothe rababeris i blenderen!

 33. Dorthe Andersen says:

  En ny røremaskine- Kitchen aid eller Kenwood.
  Det første jeg ville bruge blenderen til var at fremtrylle juice og så eksperimentere i smoothies- fremstilling.

 34. Det må være en Kasumi Kokkekniv

  Og jeg ville straks gå igang med en bananmilkshake med vanilleis

 35. Camilla Kirstine Leth Vemmelund says:

  Kære Thomas!
  Bloggens ansigtsløft spiller 100 % – nu har jeg også en stor visuel nydelse ved at besøge den! 🙂
  Og hold nu op, sikke dog en VANVITTIG konkurrence!
  Min blender brændte sammen, og har faktisk været på udkig og researchet en hel del for at finde en ordentlig én til en fornuftig pris. Men da en fornuftig pris og kvalitet gerne kræver en lidt højere sum end jeg ville ønske det, skal der jo lige spares op 😉
  Derfor ville jeg bruge de penge jeg indtil videre har sat til side til en blender, på en lækker støbejernsgryde. Jeg har længe sukket efter at bage det der populære om-bloggede “verdens bedste brød” men har hidtil ikke ejet en gryde der må gå i ovnen og er stor nok. Så valget ville uden tvivl falde på denne fra Le Creuset: https://www.kitchenone.dk/produkt/le-creuset-oval-gryde-27-cm/?farve=3159

  Og jeg er slet ikke i tvivl om, hvad mine første kreationer ville være, såfremt jeg var den heldige vinder! Uden tvivl stribevis af varme, cremede supper med årstidens grøntsager. Tænker især på en lækker svampesuppe med hvidvin, da jeg netop har været på svampe-rov! 🙂

  Bedste hilsener
  Camilla Kirstine Vemmelund

 36. Camilla Kirstine Leth Vemmelund says:

  Kære Thomas!
  Sikke et fint ansigtsløft! Nu oplever jeg også en stor visuel nydelse ved at besøge bloggen!

  Min blender er desværre brændt sammen og jeg har siden sparet op til en ny én af god kvalitet. Men sådan noget tager jo lidt tid. Derfor ville jeg uden tvivl, såfremt jeg blev den heldige vinder, skynde mig og bruge de penge jeg oprindeligt havde sat af til en blender, på at investere i denne flotte støbejernsgryde fra Le Creuset: https://www.kitchenone.dk/produkt/le-creuset-oval-gryde-27-cm/?farve=3159
  Jeg har nemlig haft et godt øje til det særdeles populære “verdens bedste brød”, men har hidtil ikke ejet en gryde som kan gå i ovnen.
  Og mht. hvad mine første kreationer ville være på den flotte blender, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville lave en lækker cremet svampesuppe med hvidvin ud af de svampe jeg samlede med min bror forleden da vi var på rov 🙂

  Bedste hilsener
  Camilla Kirstine Vemmelund

 37. Jeg ønsker mig virkelig en ny røremaskine og gerne en Teddy Bjørn røremaskine. Den er simplethen så lækker og effektiv og jeg vil ikke gå på kompromis når det kommer til køkkenudstyr.

  I blenderen ville jeg enten lave en lækker smoothie nu hvor det stadig er lækkert vejr, og ellers ville jeg lave en strawberry daiquiri for at fejre at jeg endelig havde fået en ordentlig blender!

 38. Marianne Holst says:

  En immersion sous fra OBH. Når Sofus viden ikke er stor nok.

  1. Marianne Holst says:

   Autokorrekt!!
   Når vores Sous vide ikke er stor nok.

   Ville bruge blenderen til fremstilling af smoothies til mine døtre og drinks til mig selv.

 39. Sandra Andersen says:

  Sikke da et godt initiativ – håber, at jeg vinder :0)

  Jeg ville ønske mig https://www.kitchenone.dk/produkt/nemox-nxt1-l-automatica-ismaskine/?farve=53689 – så kunne der laves is til hele vores familie, børnene ville blive henrykte.

  Når jeg modtager blenderen, så vil jeg lave en stærk tomatsuppe med tomater fra haven og blende den til den er ganske fløjsblød og fuldstændig ensartet med et lille skvæt fløde i.
  Tak for en god blog !!

 40. Line Simonsen says:

  Hej Thomas

  Hvor er det fint – og meget velfortjent – at bloggen har fået et ansigtsløft. Nu lever det grafiske i høj grad op til det spændende indhold på bloggen!
  Jeg har længe ønsket mig en blender, efter min gamle KitchenAid brød sammen, så det vil være en fantastisk præmie.
  Jeg vil bruge blenderen til at blende kolde og varme supper, og min morgensmoothie, som lige nu bliver lavet med stavblender.
  Yderligere står en gryde fra Le Creuset højt på min ønskeliste – det kunne fx være denne: https://www.kitchenone.dk/produkt/le-creuset-rund-gryde-26-cm/?farve=3247. Jeg vil bruge den til grydebrød og vinterens varme sammenkogte retter.

  Bedste hilsner fra
  Line

 41. Jette Olsen says:

  Kære Thomas
  Tillykke med det nye look!
  Det første jeg ville bruge blenderen til er en god gang pesto, lavet af basilikum fra drivhuset. Sæsonen går på hæld og så får jeg brugt de 2 store plante inden de lider kuldedøden 🙁
  Min mand ville sikkert knuse is til en rigtig god mojito!
  Fra den uudtømmelige ønskeseddel med køkkentilbehør har jeg følgende der vil være super i mit køkken.
  DELONGHI ICK 8000 ISMASKINE – til både sorbet og rigtig flødeis uden krystaller!
  og en SAGE BCG820BSS THE SMART GRINDER PRO KAFFEKVÆRN, der helt sikkert er bedre end den der fylder på mit køkkenbord lige nu.
  Håber jeg vinder 😀

 42. Anders Helles says:

  Jeg ville købe en teddy Bjørn. Den første ret jeg ville lave er en fløgelsblød ajo blanco.

  1. Tillykke med bloggens nye look Thomas, det er ret fint!

   Jeg ville bruge blenderen til mayonnaise – har kun forsøgt een gang i min gamle blender, det blev på ingen måde en succes! Og nu er blenderen stået af, ikke pga. mayo, men pga. frossen grønkål. Den blender har fulgt mig siden jeg flyttede hjemmefra – gennem drinks, suppe, babymad og smoothies. Øv!

   Fra kitchenone er drømmen et stavblendersæt, måske fra kitchenaid? Kan den lave mayo? Kan jeg?

   De bedste hilsner
   Fie

 43. Sofie obel says:

  Lækker konkurrence!
  Nu er min tid til at flytte hjemmefra snart kommet, og derfor ville drømmen om at få en KITCHENAID ARTISAN KSM175 KØKKENMASKINE være det fedeste, men okay dyr det er den, når man skal leve på SU.
  Men ihvertfald ville blenderen her heller ikke være en skam at vinde 😉
  Jeg ville prøve selv at lave kokossmør og andre former for nøddesmør. Derudover har jeg en opskrift på hampepesto, hvor man blender hampefrø til en smør konsistens, men det kræver en blender som er stærk nok!
  Derefter vil jeg nok begynde med greenies, supper og bananis!

 44. MyCook Touch fra Witt

 45. Eddy Rene van Bragt says:

  Witt mycock

  Også skal blenderen køre smoothies til ungerne og jeg

 46. NEMOX GELATO PRO 1700 UP ISMASKINE

  Det første jeg vil lave på blenderen er er en hummer bisque

 47. Inge Nygaard says:

  Tillykke med den flotte nye side.
  Jeg kunne vildt godt bruge en dehydrerer som dennehttps://www.kitchenone.dk/produkt/excalibur-4900-dehydrator/?farve=27081.
  Det første jeg vil bruge den flotte blender til er at lave smoothies til mine unger❤️
  Håber

 48. Martin Jensen says:

  Det vil nok blive en Sage espressomaskine.
  Jeg ville lave rischips som jeg lavede til min audition. Skal nemlig lave en middag som støtte til Team Rynkeby.

 49. Kære Alcayaga

  Drømmen er selvfølgelig en espressomaskine, men… jeg mangler mest af alt en stavblender. Vores døde skal jeg sige dig – der var nogle dadlerkerner nogen (mig) ikke havde fået sorteret fra. Og dér er det, jeg tror, en ‘Warning big-stix pro stavblender’ ikke ville bukke under ligeså hurtigt.

  Og hvad jeg ville bruge blenderen til som det første? Pesto! Pesto! Pesto! I uendelig lange baner. Helt op til kanten. Og af alle mulige urter. Mums.

  Kh Nynne

  PS: Pænt nyt look. Jeg elsker, at når man markere teksten, bliver det blå/hvid. Pænt!

 50. Rasmus Lindvig says:

  Jeg ønsker mig ret så meget en pålægsmaskine til at skære min hjemmelavede bacon på:
  https://www.kitchenone.dk/produkt/graef-una-90-paalaegsmaskine/

  Hvis jeg vinder så skal første ret være en helt simpel kartoffelsuppe, der skal monteres med en masse smør i blenderen.
  Hvis jeg når det, så skal der selvfølgelig hjemmelavet bacon til…

 51. Rasmus Lindvig says:

  Jeg ønsker mig ret så meget en pålægsmaskine til at skære min hjemmelavede bacon på:
  https://www.kitchenone.dk/produkt/graef-una-90-paalaegsmaskine/
  Hvis jeg vinder så skal første ret være en helt simpel kartoffelsuppe, der skal monteres med en masse smør i blenderen.
  Hvis jeg når det, så skal der selvfølgelig hjemmelavet bacon til…

 52. Det må blive Bjørn Teddy jeg ønsker. Den røremaskine jeg bruger er så gammel, at når den har kørt i 5 – 10 minutter kan jeg lugte metallerne i den, og tænker hver gang om den nu brænder sammen, så jeg ikke kan lave boller til mine to skønne børnebørn.
  Ps. Så har du fået et fedt udseende på bloggen :-).

 53. UPS. Glemte, at jeg vil bruge blenderen til, at få lavet en gang rabarbersaft af de rabarber jeg har stående i haven. :-).

 54. Elisabeth Flüger says:

  Jeg ville købe denne gryde https://www.kitchenone.dk/produkt/le-creuset-rund-gryde-26-cm/?farve=3239 fordi den giver noget liv til køkkenet og fordi jeg mangler en større gryde.
  I blendere kunne jeg altså finde på at få blandet en lækker pinã colada her hvor “sommeren” går på hæld. Forestiller mig at jeg ville fryse nogle ananas stykker i stedet for juice og kunne godt bruge en god blender til formålet

 55. Christian Hartvig Henriksen says:

  En KENWOOD KMM060 MAJOR TITANIUM KØKKENMASKINE står klart højt på ønskelisten! Omend en Bjørn selvfølgelig heller ikke ville være så ringe…

  Ellers så vil jeg som fattig studerende gerne garantere, at det første der ville blive lavet i blenderen, ville være en en solid omgang pesto 🙂

 56. https://www.kitchenone.dk/produkt/kitchenaid-pastavalse-saet/

  Et kitchenaid pastavalse sæt, og så kunne man passende bruge blenderen til at blenfde en tomatsovs på friske tomater

 57. Christopher says:

  Jeg mangler det fine microplane for at fuldende samlingen.

  Jeg vil bruge blenderen til at lave en karameliseret gulerodssuppe.

 58. Stort tillykke med bloggens nye look! Meget flot og inspirerende 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde blenderen, vil jeg først og fremmest prøve at lave nogle lækre smoothies. Og så drømmer jeg om det her vilde vaffeljern:
  https://www.kitchenone.dk/produkt/sage-the-no-mess-waffle/
  Rigtig god søndag 🙂

 59. Jeg er begyndt at drikke smoothies hver dag med masser af lækre grøntsager i. Synes dog ikke helt min (billige) blender kan klare mosten, så jeg ville klart forsøge mig med smoothies først.

 60. Sage The Oracle Espressomaskine: https://www.kitchenone.dk/produkt/sage-bes980-the-oracle-espressomaskine/

  Blenderen ville jeg bruge til at lave HELT glatte puréer af fx svampe eller urter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close