Mandelcruble på røde bær.

Vi fik for et par dage siden Mandelcruble på røde bær.nogle utilstrækkelige rester, så der var et lille hul i maven, som jeg lige skulle have lukket. En kort razzia i diverse køkkenskabe gav ikke meget. Jeg kunne heldigvis mønstre den hellige treenighed: SMØR, Sukker og mel.

Det er enormt nemt at lave en dej til crumble. Du tager blot de tre ovenstående ingredienser, i en skål og så mose og mase til det er en ens masse. Jeg brugte 100g af hver. Jeg synes den kunne klare lidt ekstra, så jeg kørte cirka 100g mandler i kværnen til min Bamix og æltede ind i dejen.

Mandelcruble på røde bær.
Man skal ikke køre dem for fint. Det må godt knase.
Mandelcruble på røde bær.
Med mandlerne inkluderet.

 Under dejen skulle nogle frosne jordbær og hindbær. De var allerede vendt i sukker før de røg i fryseren.

Mandelcruble på røde bær.For at tø dem lidt op, da de kom direkte fra fryseren, satte jeg dem i ovnen mens den varmede op og så kom dejen først på efter. Jeg tror desværre turen i fryseren smattede bærene  en smule ud, men det gjorde ikke noget at det endelige resultat var lidt saftigt.

Dejen blev smuldret udover fadet. og det blev bagt på 180 grader til dejen havde fået farve. Endnu en gang fik vi Skyr Fraiche til. Det er virkeligt yndlings produktet i øjeblikket.

 

Mandelcruble på røde bær.
På vej i ovnen.
Mandelcruble på røde bær.
Fæææææærdig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close