


- 1 blomkålshoved.
- 1 pose babyspinat – (husk, det bliver til meget lidt).
- ca. 25 cherrytomater. Jeg valgte gule.
- 1 rødløg.
- 4 fed hvidløg.
- 1 chili.
- 1 spiseskefuld GOD stærk karry.
- Olie til stegning.
-
Og der er mere spinat på vej… Salt og peber.
- 1,5 dl skyr fraiche.
- en smule revet ingefær.
Jeg startede med at “brænde” karryen af i olien. Så får du mere smag ud af det. Så stegte jeg løg, hvidløg og chili til løget blev klart. Blomkålet kommer på efter. Der må gerne være lidt bid i – Det er ikke mormor som laver mad, så der må gerne være lidt liv tilbage. Efter 5 minutters tid kommer tomater og den revne ingefær i og så den skyllede spinat. Husk at smag til undervejs, der er stor forskel på karry.

Det kan sagtens være at spinaten ser voldsom ud, men husk den bliver til meget lidt når den falder sammen.
Min skyr fraiche blev vendt i lidt før servering og den fik hurtigt det sidste varme.
Som det andet tilbehør fik vi en lille grøn salat med ærtetoppe, halverede tomater, en smule rødløg – og selvfølgeligt en lille vinaigrette af limesaft, balsamico, olie, meget lidt honning, salt og friskkværnet peber.
Mad på cirka 30 minutter.


