
Denne portion blev til 6 boller, og to sandwichbrød – som også kunne være blevet til to boller hver. Så der er til 10 boller her
Hvad skal du bruge?
- 5dl lunken vand.
- 25g gær
- 1 knivspids salt
- 400g grahamsmel,
- cirka 350g hvedemel.
- 75g blødt smør.

Den skal hvile i en time – lunt og overdækket.
Når der er gået en time og dejen nu vokset til det dobbelte, skal den deles op i mindre portioner. Jeg sørgede for at alle boller vejede mellem 130 og 140 gram. Fordelen når dine boller er lige store, er at de så også skal have lige lang tid i ovnen.
Da de var rullet runde og efterfølgende mast flade, blev de penslet med pisket æg og drysset med hørfrø.
De skal bage cirka 15 minutter i en forvarm ovn på 200 grader. Eller nærmere, til de er færdige. Når du bager brød, så kan du altid tage det ud, vende det om og banke på det. Lyder det hult, så er det færdigt. Der er så stor forskel på ovne og brød. Så det er bedre at sige hvordan det nok burde være.

