#BigBurgerBook er nu på gaden!

Jeg tror ikke at det skal være nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med fastfood. Burgers, hotdogs og hvad jeg ellers lige kan finde på. Faktisk er det allerbedst, hvis jeg laver det selv.

Som jeg har berettet før, så har jeg fået muligheden for at give mit input til en lækker bog om burgers. The Big Burger Book. Det er Hellmanns som står bag og det er faktisk også med et ret godt formål for øje. Bogen er utroligt lækkert sat sammen, hyggelig med guide igennem burgerens historie, opskrifter på tilbehør til favoritburger og så selvfølgeligt med en hulans masse lækre burgers. Der er alt lige fra low carb burgers, som faktisk er sunde og nogle af de lidt mere beskidte.

Og hvad var det jeg sagde med det gode formål? Jo, al indtægt fra salget af bogen går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse. Og den koster altså kun 100 kroner. Jeg synes det er et fund til de penge. Og taget i betragtning af at jeg nu har omkring de 175ish kogebøger, så kan jeg, også selvom jeg har givet et bidrag, sige at kvaliteten altså er langt over standarden for bøger i det prisleje.

 

Hvis du har lyst til et sneakpeak på min opskrift, den italienske bøfsandwich, så kan du se den lige her. Du kan også se de andre opskrifter derinde, men jeg mener at du skal gøre lidt godt for dyrene og dig selv om købe den fysiske version. Køb den ved Dyrenes Beskyttelse her.

 

Hvad er din yndlings burger?#BigBurgerBook er nu på gaden!#BigBurgerBook er nu på gaden!#BigBurgerBook er nu på gaden!

Join the Conversation

 1. Pænt selskab du er kommet i. Padoksalt at der bliver lavet en kogebog med støtte fra Dyrenes Beskyttelse, hvor der alligevel er gået en del dyr til i processen. Men hey, jeg kan god lide at slå dyr ihjel. Dyr smager godt!

  Min ynglingsburger er en burger med “bøf” af skiveskåret og friteret lammehjerne og tatarsauce.

  1. Selvfølgeligt skal der være hjerne i. Hvis du inviterer på burger, så er det ok med mig, hvis du bare laver den kedelige version med brisler eller hjerte.

 2. Jeg prøver lige her, fordi jeg ikke har haft held andre steder. Ved du om Big Burger Book er til at opdrive nogen steder mere?

  PS. God blog du kører her. Har brugt flere af dine opskrifter med stor succes 🙂

  1. Hej Daniel,

   Jeg var lige inde og kigge, og det ser ud til at den også er udsolgt fra dyrenes beskyttelse.

   Jeg har lige spurgt ind til det hos dem som stod for den.

   Thomas

 3. Er der nogle nyheder omkring bogen, jeg ville nemlig også rigtig gerne have fingre i den..?

  1. Desværre ikke.

   Jeg har spurgt ved dem som lavede bogen og den er desværre udsolgt.

   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close