5 hotdogs til 1. januar. Tømmermændsmad!

Jeg kunne næsten forestille mig, at du allerede har fundet ud af, hvad der skal stå på nytårsbordet om et par dage. For så tjekket er du. Det ved jeg. Hvis du mod forventning lige skulle mangle den sidste ret, så kan jeg henvise til denne lille guide, som jeg lavede for et års tid siden. Planen var jo egentlig også, at jeg skulle lave nytårsmaden i år, men arbejdsmæssig overbelastning har gjort, at jeg har valgt at udlicitere det til IMAKOMBO. Og det er jeg faktisk ret godt tilfreds med. Som det ser ud lige nu, så skal jeg vist også arbejde både den 31. december og 1. januar. Og det er altså min egen skyld. Men jeg har en masse ender, som jeg lige skal have lukket inden førstearvingen kommer. Så kommer der også lidt ferie / barsel min vej. Og det glæder jeg mig efterhånden også til.

Men altså, hvis du har tjek på middagen, så er der måske noget andet, som du ikke har tænkt på. 1. januar. Tømmermændene. Maden. Og her har jeg altså lidt erfaring at trække på. Med 4 år i bagagen som kundeservicechef  hos Danmarks / Europas (og måske også verdens) største side, hvor man kan bestille takeaway på, så ved jeg at alt der hedder pizza, burger og lignende er rent ravnerok at bestille. Alle stederne som laver og leverer den slags mad, som du lige præcist har brug for når hovedet er større end Amager, har alt for travlt, bestillinger bliver væk og du ender med at vente i timer på at din mad kommer.

Klog af skade, så har jeg de sidste par år også været klar med reparationsmaden i god tid. Jeg havde lavet alt det klart, som jeg kunne på forhånd. Så jeg kun skulle lave minimalt på dagen. Altså her taler vi om at du skal bruge maks 15 minutter på at gøre det klar. Det er alligevel kortere tid end det tager at bestille på nettet.

Og ja, I ved jeg elsker hotdogs, så jeg har samlet en symfoni af fantastiske hotdogs, som ville gøre sig ualmindeligt godt på bordet 1. januar. – Hvis du skulle have behov for andre beskidte sager til dagen, så kig eventuelt forbi lige her. Her har vi masser af hjemmelavet takeaway.

Lige før vi kommer til de hotdogs, som lovet, vil jeg lige bruge lejligheden til at ønske jer en helt fantastisk nytårsaften – Og året der følger efter det. GODT NYTÅR.

Chili Dogs

5 hotdogs til 1. januar. Tømmermændsmad!

Hummus Dog

5 hotdogs til 1. januar. Tømmermændsmad!

Hot ducks

5 hotdogs til 1. januar. Tømmermændsmad!

Indisk inspireret hotdog

5 hotdogs til 1. januar. Tømmermændsmad!

Og så – The one and only – HOT DOG BOUEF BEARNAISE:

5 hotdogs til 1. januar. Tømmermændsmad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close