Quesadillas med skinke og chorizo.

Quesadillas med skinke og chorizo.

Bare fordi mit hjerte ligger hos simretterne, så skal der fra tid til andet også noget hurtigt til. Igår var jeg til Fine Food Festival sammen med Klidmosteren og Nada, vi fik en god frokost sammen, så sidst på aftenen var motivationen for at kokkerere det helt store måltid til mig selv minimal.

Ofte når vi får chili con carne, så får vi en quesadilla til. Egentlig bare en hvedemelstortilla med ost, ristet på panden til osten er smeltet. Jeg lavede denne variation med noget mere fyld i, så sammen med en salat kan det sagtens udgøre et aftensmåltid. Et stk var mere end rigeligt, da det jo reelt også udgør to tortillas. Nu havde jeg chorizo og skinke på lager, men dette er også en glimrende mulighed for at få brugt nogle af kødresterne. Jeg tror det meste vil gå an i sådan en sag her. Jeg brugte rent cheddar, men et mix mellem cheddar og mozzarella ville nok være optimalt.

Måltidet to ligepræcist 12 minutter at frembringe – fra jeg trådte ind i køkkenet til jeg kunne spise.

Hvad skal du bruge?

  • Tortillas – jeg brugte en rugtortilla fra Netto.
  • Kød – Jeg brugte chorizo og skinke.
  • Ost – Cheddar eller mozzarella – eller begge.
  • Avocado
  • Tomat
  • Salt og peber

Rækkefølgen: Tortilla – Ost – Kød – Tomat – Avocado – Ost – Tortilla.

Quesadillas med skinke og chorizo.

Quesadillas med skinke og chorizo.

Og så selvfølgeligt mere ost. Et låg og en tur på en tør pande ved mellemvarme.  Giv den 3-4 minutter på hver side. Den skal helst ikke brænde på, men osten skal også nå at smelte.

Quesadillas med skinke og chorizo.

 

Skær den ud i slices, så er den noget nemmere at arbejde med. Jeg kastede også hurtigt en salat sammen med lidt grønt salat, tomater, avocado, soltørrede tomater og løg. Giv den lidt salt og peber, olie og balsamico, så den også smager af noget – og du kan lade din Thousand Islands stå i køleskabet.

Quesadillas med skinke og chorizo.

 

Og husk, det er stadig både hurtigere og billigere end at bestille pizza.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close