Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Quesadillas med skinke og chorizo.

Quesadillas med skinke og chorizo.

Bare fordi mit hjerte ligger hos simretterne, så skal der fra tid til andet også noget hurtigt til. Igår var jeg til Fine Food Festival sammen med Klidmosteren og Nada, vi fik en god frokost sammen, så sidst på aftenen var motivationen for at kokkerere det helt store måltid til mig selv minimal.

Ofte når vi får chili con carne, så får vi en quesadilla til. Egentlig bare en hvedemelstortilla med ost, ristet på panden til osten er smeltet. Jeg lavede denne variation med noget mere fyld i, så sammen med en salat kan det sagtens udgøre et aftensmåltid. Et stk var mere end rigeligt, da det jo reelt også udgør to tortillas. Nu havde jeg chorizo og skinke på lager, men dette er også en glimrende mulighed for at få brugt nogle af kødresterne. Jeg tror det meste vil gå an i sådan en sag her. Jeg brugte rent cheddar, men et mix mellem cheddar og mozzarella ville nok være optimalt.

Måltidet to ligepræcist 12 minutter at frembringe – fra jeg trådte ind i køkkenet til jeg kunne spise.

Hvad skal du bruge?

  • Tortillas – jeg brugte en rugtortilla fra Netto.
  • Kød – Jeg brugte chorizo og skinke.
  • Ost – Cheddar eller mozzarella – eller begge.
  • Avocado
  • Tomat
  • Salt og peber

Rækkefølgen: Tortilla – Ost – Kød – Tomat – Avocado – Ost – Tortilla.

Quesadillas med skinke og chorizo.

Quesadillas med skinke og chorizo.

Og så selvfølgeligt mere ost. Et låg og en tur på en tør pande ved mellemvarme.  Giv den 3-4 minutter på hver side. Den skal helst ikke brænde på, men osten skal også nå at smelte.

Quesadillas med skinke og chorizo.

 

Skær den ud i slices, så er den noget nemmere at arbejde med. Jeg kastede også hurtigt en salat sammen med lidt grønt salat, tomater, avocado, soltørrede tomater og løg. Giv den lidt salt og peber, olie og balsamico, så den også smager af noget – og du kan lade din Thousand Islands stå i køleskabet.

Quesadillas med skinke og chorizo.

 

Og husk, det er stadig både hurtigere og billigere end at bestille pizza.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2025. All rights reserved.
Close