Hjælp os med at hjælpe andre! Velgørenhedsbagning under Copenhagen Cooking.

Vil du ikke godt hjælpe mig?

Uha, hjælpe andre, når man ikke lige ved hvad det indebærer. Man kan jo være lidt bange for at sige ja til for meget, hvis man ikke lige ved hvad man skal. Det er faktisk ganske let. Hvis jeg nu siger at du bare skal fylde dig med kage og kaffe. Så er det lidt mere håndgribeligt, ik?

Da jeg startede mit lille firma, blev jeg enig med mig selv om at det ikke bare skulle handle om penge. Jeg ved at det lyder meget ideologisk, men jeg ville gerne sætte tid af til at gøre noget, som først og fremmest gav mening for mig. At jeg en gang i mellem skulle gøre noget jeg havde lyst til, hvor pengene ikke var drivkraften. Og allermest, sætte noget tid af til at gøre andre glade. Så da jeg fik invitationen til at bage en masse kager, som skulle sælges til et velgørenhedsarrangement for Palæstinas børn, så var jeg klar. Det var nemt at grave sig i alle mulige andre opgaver, hvor fokuset var anderledes, men her fik jeg muligheden for at gøre noget jeg gerne ville.

På lørdag løber arrangementet så af stablen. Sammen med en masse andre (nok også meget bedre end mig til at bage kage)-bloggere, bager vi en masse kager for velgørenheden. Arrangementet foregår i Valby og du kan være med til at fylde maven for blot 300kroner (100 kroner for børn mellem 3 og 12 år). Her bliver der kage ad libitum, god kaffe og sågar også en lille goodiebag. Se, så der er tale om at hyggespise med god samvittighed.

Du kan købe billetter til arrangementet lige her: Vi bager for Palæstinas Børn – Alle pengene går ubeskåret til velgørenheden, hvilket vil sige, at vi ikke selv bruger noget på at dække vores råvarer og lignende. Dog har vi været så heldige at få nogle af tingene sponseret.

Uden at jeg helt vil løfte sløret formeget for hvad jeg skal lave, så vil jeg da gerne nævne, at jeg kommer med minimum tre kager/desserter og der bliver rigeligt af den.

Den første jeg har planlagt er en dekonstrueret æblekage. Det virker op i mit hoved, så nu bliver det spændende, om det så også gør i virkeligheden. Nummer to bliver en chokolademousse med bær og rødbeder. Det lyder funky, men det er ret lækkert, jeg har lavet det før.

Hjælp os med at hjælpe andre! Velgørenhedsbagning under Copenhagen Cooking.

Den sidste, at jeg lige nu har lagt mig fast på, er en tærte med bær og italiensk marengs. Jeg er ret sikker på at det bliver med brombær. Lige ligesom den her: http://instagram.com/p/rHbyEdtBBI/

Vi har også været så ufatteligt nymodens og har oprettet en indsamling via Mobile Pay. Sig ikke vi ikke er med på beatet. Men vil du gerne gøre noget og har af den ene eller den anden grund ikke mulighed for at være med på lørdag, så kan du også give en skærv på den måde. 5 eller 10 kroner er også nok.
Hjælp os med at hjælpe andre! Velgørenhedsbagning under Copenhagen Cooking.

 

Så lige for at ridse op. 300 kroner til velgørenhed. All you can eat kage. Valby. Lørdag den 30. august.

Hvis du skulle have lyst til at dele dette indlæg, så vil jeg blive rigtigt glad, så vi kan få delt budskabet om kagerne (og velgørenheden).

/Thomas

Join the Conversation

  1. Fedt initiativ! Tippet er straks delt 🙂

  2. LIKE! Jeg kommer ihvertfald 🙂

  3. Jeg er desværre ikke i nærheden af hovedstaden, men i er blevet MP’et lidt og jeg deler ordet med mine venner i KBH.

    Kys. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close