Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Over the top omelet – Og min bedste kop kaffe.

Sponseret indlæg.

Se, hvilken morgenstund!
Solen er rød og rund.
Nina er gået i bad.
Jeg’ spiser ostemad.
Livet er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.

Ja, Svante havde helt styr på det. Og når alt kommer til alt, så minder Svantes lykkelige dag også meget om min. For til trods for at vi har en lille terrorist i huset, så har vi det faktisk ret godt. Vi er så også blevet velsignede med en knægt som allerhelst (indtil videre) helst sover til mellem 8 og 9. Så når moderen smutter i bad om morgenen, så leverer hun en kop kaffe på sengen og så underholder jeg den lille. Det er altså lykken. Vi er ret priviligerede i og med, at jeg har haft så meget tid derhjemme, så vi kan tage langsomme morgener, hvor vi bare hygger. Jo jo, så arbejder jeg nogle gange om aftenen i stedet. Men i hvert fald, så er vi heldige at have meget kvalitetstid sammen.

Ret skal være ret, denne omelet er nok ikke særlig repræsentativ i forhold til hverdagsmorgenernes morgenmad. Her er vi oftest ude i ingenting udover kaffen med mælk, en ostemad eller bare en skål havregryn med mælk. Så da Nespresso spurgte om jeg havde lyst til at lave et par morgenmadsfilm med dem, så måtte jeg grave ned i gemmerne over det mad, som vi hygger os med i weekenderne. Altså jeg tror de færreste ville finde det særligt interessant at se mig hælde mælk på havregryn. Så den første video blev denne omelet med violette Søren Wiuff asparges, mozzarella fra Rødovre og cirka 40g sommertrøffel fra Piemonte. Ja, det er faktisk lidt beskidt på den gode måde. Og der mangler jo på ingen måde smør på panden, da jeg har lært af Pierre Koffmann, at man altså skal give sådan en pande rigeligt smør (ikke ham bloggeren) når man laver omelet.

Over the top omelet - Og min bedste kop kaffe.

Hele grunden til at dette overdådighedshorn af lækre sager blev bragt i spil var, at Nespresso netop har lanceret en ny kaffe, Envivo Lungo, som er tiltænkt morgenen. Altså der hvor du har brug for lidt ekstra kaffe og gerne med godt med smag, så du er klar til at storme ud af hullerne. Den går både godt med mælk og helt sort.

Omelet med mozzarella, asparges (og trøffel)

Thomas
Antal 1 omelet / 1 person

Ingredienser
  

  • 4 æg
  • Salt og peber
  • 2 asparges grønne eller violette
  • 0,5 g god mozzarella
  • Tilvalg: Trøfler til pengepungen er tom.
  • 25 g smør

Sådan gør du
 

  • Slå æggene ud i en skål og pisk godt sammen med en smule salt og peber.
  • Kom smørret på panden og lad det brune.
  • På med æggemassen og lad den sætte sig en smule. Cirka 10 sekunder.
  • Nu lægges fintskåret asparges og mozzarella på. Livsnyderen river trøfler over. Lad den stå cirka et halvt minut endnu før den foldes sammen og væltes over på tallerknen. (Og mere trøffel nu)
  • Nydes gerne med en god kop kaffe på siden.

Indlægget er udgivet sammen med Nespresso. Ord, tanker, opskrifter og holdninger er selvfølgeligt mine egne. Som de plejer at være. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2025. All rights reserved.
Close