Omelet med asparges, kry og parmaskinke – All day happiness.

Bliver der mere end 20 grader, så forsviner min appetit som dug for solen. I år ingen undtagelse. Så når der endeligt kommer en smule appetit, så skal der slås til og laves noget hurtigt. Det her er bare en klassiker, når jeg er alene hjemme. I hvert fald omelet delen. Indholdet kan variere efter hvad der lige forefindes i køleskabet. Og så er det jo så nemt. Den her kan gå fint til både morgenmad, middag og aften – Og nok også efter en tur i byen, hvis du altså tør lege med knive på det tidspunkt.

Og ja, så er det jo også snart ved at være sidste chance for asparges inden sæsonen slutter til sankt hans. Sammen med de lækre asparges, så kom er der noget andet af mit favorit mad, parmaskinke og Kry fra Arla Unika. Kry er en letlagret råmælksost, som du kan bruge til næsten alt.

Skulle du være i tvivl, så er der altså aftensmad på bare 15 minutter her.

Du skal bruge?

  • 3æg (pr person)
  • 2-3 skiver parmaskinke
  • en håndfuld asparges
  • Ost
  • Salt og peber

Omelet med asparges, kry og parmaskinke - All day happiness.Rist skinken af på en pande. Ganske hurtigt, 20 sekunder på hver side. Gerne i lidt olie.Omelet med asparges, kry og parmaskinke - All day happiness.Next up. De skyllede og nippede asparges. 2 minutter – Maks.Omelet med asparges, kry og parmaskinke - All day happiness.Omelet med asparges, kry og parmaskinke - All day happiness.Pisk æggene sammen med salt og peber. Eventuelt også en smule revet ost, hvis det skal være rigtigt godt.Omelet med asparges, kry og parmaskinke - All day happiness.På panden med det. Det skal sætte sig og når du har talt til 17 atten kasser øl, kommer du asparges og skinke på halvdelen og vender sammen. Den må godt være flydende, men have sat sig i bunden, når du vender sammen.Omelet med asparges, kry og parmaskinke - All day happiness.Riv ost over og server. Giv en gang salt og peber afslutningsvist. Nemmere bliver det ikke.Omelet med asparges, kry og parmaskinke - All day happiness.Omelet med asparges, kry og parmaskinke - All day happiness.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close