Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Lammetagine med fennikel og gurkemeje
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
15
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
30
minutter
min
Antal:
4
personer
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
750
g
Lammeculotte
2
stk
løg
4
fed
hvidløg
1
spsk
ras el hanout
3
stk
laurbærblade
2
tsk
gurkemeje
2
spsk
tomatpuré
5
dl
fond
(kylling, lam eller kalv)
5
stk
majroer
50
g
tørrede abrikoser
1
dåse
flåede tomater
(her gule, men røde virker fint).
1
stk
fennikel
25
g
pistacienødder - usaltede.
Frisk koriander.
Sådan gør du
Skær skindet af culotterne. Skær dem i grove tern. Brun dem i en smule olie.
Kom kvarte løg og hvidløgsfed på. Svits dem let. tilsæt krydderier og tomatpuré og steg til de begynder at afgive duft.
Kom fonden på og tilsæt også kvarte majroer, abrikoser, chunks af fennikel og flåede tomater. Krydr med salt og peber. Bring i kog og læg låg på.
Sæt i ovnen 75 minutter ved 160 grader. Mærk på kødet undervejs, for det skal blot være mørt.
Smag til en ekstra gang med salt og peber. Top med pistacienødder og frisk koriander.
Server med dampet couscous og en grøn salat.