Udben kyllingelårene, hvis det ikke allerede er gjort, Rør soya, sake, mirin, eddike, salt, stødt peber, finthakket hvidløg og ingefær sammen. Lad lårene marinere heri mellem 2 og 24 timer.
Rør kærnemælk, æg, og tabasco sammen. Kom kyllingelårene herover i. Lad dem trække en halv time.
Rør mel, paprika, og salt sammen. Læg nu kyllingen herover i. Der må gerne sidde kærnemælk tilbage på kyllingen. Sørg for at alt kyllingen er dækket i et godt lag mel. Du skal eventuelt tilføje lidt. Knug kyllingen let i melet og lad den så trække deri i 30 minutter.
Tag kyllingen op og bank forsigtigt løstsiddende mel af.
Steg kyllingen - gerne af et par omgange, da fedtet kan tabe lidt for meget varme, hvis du kommer det hele i på en gang. Jeg gjorde det af tre omgange mens jeg lavede tilbehør. Kyllingen skal stege 8 minutter i 160 grader varm olie.
Tag kyllingen op og læg på fedtsugende papir. Drys med salt.
Så nemt er det.