Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
35
minutter
min
Ret:
bagværk, Kage, tærte
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
1
plade
butterdej
350
g
rabarber
3
spsk
rørsukker
1
tsk
vaniljesukker
1
spsk
maizena
50
g
havregryn
75
g
smør
75
g
mel
75
g
sukker
2
nip
flagesalt
Sådan gør du
Skær butterdejen ud, så den passer til formen.
Skær rabarber i 1cm tykke skiver. Vend med rørsukker, vaniljesukker og maizena. Fordel på butterdejen
Kom smør, havregryn, mel og sukker i en skål. Arbejd det sammen til en smuldret dej. Kom salt ved og vend det lidt rundt så det fordeles.
Smuldr dejen over kagen.
Kom i ovnen ved 190 grader varmluft og bag cirka 30-35 minutter til den er gylden.
Lad den køle let og server med gode sager.