Go Back

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid35 minutter
Ret: bagværk, Kage, tærte
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 plade butterdej
  • 350 g rabarber
  • 3 spsk rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk maizena
  • 50 g havregryn
  • 75 g smør
  • 75 g mel
  • 75 g sukker
  • 2 nip flagesalt

Sådan gør du

  • Skær butterdejen ud, så den passer til formen.
  • Skær rabarber i 1cm tykke skiver. Vend med rørsukker, vaniljesukker og maizena. Fordel på butterdejen
  • Kom smør, havregryn, mel og sukker i en skål. Arbejd det sammen til en smuldret dej. Kom salt ved og vend det lidt rundt så det fordeles.
  • Smuldr dejen over kagen.
  • Kom i ovnen ved 190 grader varmluft og bag cirka 30-35 minutter til den er gylden.
  • Lad den køle let og server med gode sager.