Go Back

Frisk pasta med svampe og ost

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: pasta
Køkken: Italiensk
Keyword: hurtig mad, Pasta, svampe
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 500 g frisk pasta
  • 150 g kantareller
  • 100 g røget skinke
  • 2 fed hvidløg
  • 4 kviste timian
  • 2,5 dl fløde
  • 25 g revet parmesan (og lidt ekstra til toppen)

Sådan gør du

  • Skær skinken i mindre stykker. Steg den i lidt olie.
  • Kom rensede kantareller på sammen med finthakket timian og lidt presset timian. Steg 3-4 minutter.
  • Kom fløden på og lad det simre et par minutter mens pastaen koger. Kom pastaen på direkte fra gryden. Der må godt komme lidt pastakogevand med, da det kan jævne saucen lidt. Kom parmesan og godt med friskkværnet peber på. Lad retten simre et minut eller to så den samler sig.
  • Server med lidt parmesan på toppen.