Squashkage med creamcheese frosting
Kagen passer til en 24 cm springform.
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid50 minutter min
Samlet tid1 time t
Ret: Kage
Køkken: Bagværk
Keyword: KAGE KAGE KAGE
Antal: 12 Stykker
Forfatter: Thomas
- 4 stk æg
- 125 g Brun farin
- 125 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 400 g groftrevet squash
- 325 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- 1,5 tsk stødt ingefær
- 100 g valnøddekerner
- 40 g blå birkes kan undlades
Frosting
- 450 g flormelis
- 75 g blødt smør
- 1 stk citron Økologisk
- 200 g creamcheese - den fuldfede
Pisk æg, sukker, farin og vaniljepulver til det er lyst og luftigt.
Vend den revne squash i. Herefter sigtes hvedemel, bagepulver, kanel og ingefær i. Fold igen. Til sidst foldes letknuste valnødder og blå birkes i.
kom i en smurt springform og bag cirka 45-50 minutter ved 180 grader. Du skal kunne stikke i den med en pind, hvor pinden kommer op ren, før den er færdig. Lad den køle.
Pisk smør, flormelis og citronskal sammen til smørret er helt optaget i flormelisen. Tilsæt creamcheese og pisk til det er en let og luftig masse. Hvis du pisker for længe, kan den godt blive for tynd. Smør på toppen af kagen.
LET THEM HAVE CAKE!