Go Back

Squashkage med creamcheese frosting

Kagen passer til en 24 cm springform.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid50 minutter
Samlet tid1 time
Ret: Kage
Køkken: Bagværk
Keyword: KAGE KAGE KAGE
Antal: 12 Stykker
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 125 g Brun farin
  • 125 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 400 g groftrevet squash
  • 325 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 1,5 tsk stødt ingefær
  • 100 g valnøddekerner
  • 40 g blå birkes kan undlades

Frosting

  • 450 g flormelis
  • 75 g blødt smør
  • 1 stk citron Økologisk
  • 200 g creamcheese - den fuldfede

Sådan gør du

  • Pisk æg, sukker, farin og vaniljepulver til det er lyst og luftigt.
  • Vend den revne squash i. Herefter sigtes hvedemel, bagepulver, kanel og ingefær i. Fold igen. Til sidst foldes letknuste valnødder og blå birkes i.
  • kom i en smurt springform og bag cirka 45-50 minutter ved 180 grader. Du skal kunne stikke i den med en pind, hvor pinden kommer op ren, før den er færdig. Lad den køle.
  • Pisk smør, flormelis og citronskal sammen til smørret er helt optaget i flormelisen. 
    Tilsæt creamcheese og pisk til det er en let og luftig masse. Hvis du pisker for længe, kan den godt blive for tynd.
  • Smør på toppen af kagen. 
  • LET THEM HAVE CAKE!