Go Back

Rimmet kammusling med champignon og mynte . Madbloggerudfordringen

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 6-8 stk kammuslinger
  • 0,5 dl olie
  • 15 kviste mynte
  • 200 gr Champignon
  • 2-3 spsk mayonaise
  • 1 stk citron
  • guldpulver fra Mill and Mortar
  • Salt og sukker til rimning
  • bladguld

Sådan gør du

Forberedelse:

  • Dagen før: Start med at rimme kammuslingerne. Det bør gøres i god tid, gerne dagen før. Drys salt og sukker over kammuslingerne, cirka 2 teskefulde af hver og film dem og sæt dem på køl.
  • På dagen: Med et stykke køkkenrulle fjernes alt overskydende væske. Kammuslingerne skæres i tynde skiver. Blend størstedelen af myntebladene med olien og lad trække igennem et kaffefilter. Bland mayonaise med fintrevet citronskal. Jeg kom også guldpulver i, men det gjorde den bare brun, så det kan undlades. Kom den på en sprøjtepose. Skær champignonerne helt tyndt og pensel med en smule guldpulver.

Anretning

  • Anret de tynde lag af kammusling. Eventuelt med en lille madpincet og en udstikker, hvis det skal være sådan HELT RUNDT.
  • Pensel med mynteolien. Til min store ærgrelse blev mynteolien ikke grøn, men den havde heldigvis smagen.
  • Sæt små dupper af mayonnaisen.
  • Kom champignon og mynteblade på.
  • Lav den helt dyre og top op med en smule bladguld, som selvfølgeligt kan undlades.