Go Back

Thai Beef salad!

Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 250 g risnudler
  • 5-600 g bøfkød Her nyretap
  • 1-2 stk mango
  • 4 stk forårsløg
  • 1 stk agurk
  • 2 stk gulerødder
  • 150 g peanuts
  • Vårsalat
  • Mynte
  • Thai basilikum
  • 2 stk lime
  • 2 stk chili
  • Sød chilisauce

Sådan gør du

  • Sæt en gryde over med vand til nudlerne. Salt fornuftigt. Kog nudlerne i 3 minutter. Hæld vandet fra og vend dem med en smule olie for de ikke skal klistre for meget sammen. Kom dem i en skål.
  • Varm en pande op med lidt olie. Steg bøfferne - 2-4 minutter på hver side alt efter tykkelse. Lad dem trække 5 minutter før de skæres ud i strimler.
  • Klargør grøntsager, urter, nødder, dressinger og lign dem op, så man kan designe sin egen salat. Mix and match.