Go Back

Hønsesalat med texmex twist

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 300 g kylling - stegt i ovnen.
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 100 g majs
  • 1 skalotteløg
  • 1 snackpeber
  • 1 spsk finthakket koriander inkl stilke
  • 1,5 spsk chipotle fra dåse.
  • Skal af 1 stk øko lime
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • På en brændvarm pande kommes majsene. Lad dem stege indtil de tager farve. Krydr med salt og peber, tag dem af varmen og lad dem køle.
  • Rør creme fraiche, chipotle, mayonnaise, finthakket skalotteløg, hakket koriander og limeskal til en dressing. Vend heri trevlet kylling, tern af snackpeberen og majs. Smag til med salt og peber.
  • Kan serveres med det samme, men har godt af at stå og samle sig en smule.