Go Back

Hummer og aspargers dog - Lidt af en vandhund.

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 6 hotdogbrød
  • 6 store asparges
  • 15 g smør
  • 14 jomfruhummerhaler
  • 1 håndfuld salturt
  • 1 spsk finthakket dild + dild til toppen
  • 1 avokado
  • 0,5 lille skalotteløg
  • 2-3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk creme fraiche læs noten ovenfor
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Aspargesne skrælles og knækkes.
  • I en pande med låg kommes en cm vand og smørret. Salt vandet. Bring i kog og kom jomfruhummerne med skal deri. Damp dem under låg i cirka 2 minutter (afhængig af størrelse. Tag dem op og kom dem i koldt vand. Damp asparges i samme vand som hummerne. Efter vel at mærke. TIl de aldente.
  • Hummerne pilles og tarmen fjernes. Del et par gange og kom i en skål. Kom finthakket skalotteløg, mayonnaise og creme fraiche deri. Smag til med salt, peber, finthakket salturt og dild.
  • Lun brøddene og damp asparges. Kom asparges i brød. Top med hummersalaten, salturt og mere dild.
  • SPIS FOR SEVAN.