"Sommersalat" med rygeostcreme og bagt ising.
Antal: 2 portioner - hovedret
Forfatter: Thomas
- 7-8 små filetter af ising. Det er en ret lille fisk, vurder hvad I plejer at spise
- 300 g kartofler
- 0,25 blomkål
- 4 radisser
- 75 g rygeost
- 1,5 spsk creme fraiche
- 0,5 spsk grov sennep
- Urter Dild, tallerkensmækker, karse, rød skovsyre
- Salt peber
- Citronskal
- Olivenolie
Krydr filetterne med salt og peber, kom en kvist dild på og rul den. Læg den i en lille bradepande. Sæt i ovnen ved 150 grader i cirka 10 minutter - Føl dig frem. Når lamellerne slipper er den klar. Lad dem herefter hvilke 2 minutter.
Kog kartoflerne - Som du plejer. Køl de kogte kartofler i koldt vand efter endt kogning.
Skær blomkål og radisser tyndt på en mandolin. Læg i isvand så det sprøder op. Det skal være næsten gennemsigtigt tyndt skåret.
Rør rygeost, creme fraiche og sennep sammen. Smag til med salt, peber og evt lidt citronskal eller saft.
Anretning
Halver kartoflerne og kom på tallerknen, så fisken og dupper af rygeostcreme.
Top op med blomkål, radisse og urter. Slut af med lidt salt, peber, citronskal og god olivenolie.
Nyd.