Go Back

HURTIG og nem sommerpasta

Antal: 2 pers
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 250 g pasta Her Tagliolini fra Il Fornaio
  • 300 g skinkeschnitzel eller lignende udskæring
  • 1 courgette
  • 100 g ærter
  • 4 hvide asparges
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1-1,5 dl fløde
  • Salt og peber.
  • Parmesan til toppen.

Sådan gør du

  • Vand til pasta bringes i kog og saltes. Pastaen kommes i og koges aldente - Følg vejledningen på pakningen ifbm kogetid.
  • I mellemtiden skæres schnitzlerne i tynde strimler. En pande varmes op og kødet brunes af i en smule olie.
  • Asparges og courgette i stykker af 1 cm kommes ved sammen med ærter. Når det har stegt et minuts tid eller to kommes fløde og kogevand fra pastaen ved. Lad det koge en smule ind.
  • Tilsæt den kogte pasta og persille. Vend det godt rundt. Smag til med salt og peber.
  • Server med et ordentlig lag parmesan på toppen.