Go Back

Fish tacos med stikkelsbærsalsa og kuller.

Antal: 8 tacos
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 300 g kuller
  • 75 ish gram durummel
  • 1,5 dl olie til stegning

salsa

  • 100 g stikkelsbær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk finthakket koriander
  • 1 lime
  • 2 spsk olivenolie

Herudover

  • Frisk koriander
  • 0,5 raddichio
  • Sriracha
  • Tortillas

Sådan gør du

  • Skær fisken i mindre stykker. Krydder durummelet med salt og peber. Vend fisken heri.
  • Steg fisken 2-3 minutter (cirka) på hver side afhængig af tykkelse. Læg den på fedtsugende papir.
  • Varm tortillas
  • Skær stikkelsbær i kvarte. Vend dem med olivenolie, koriander, limesaft og skal, finthakket hvidløg, salt og peber. Salsaen er klar.
  • Snit raddichio fint.
  • Server til en god gang sammel-selv-tacos