Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Sommerbær med mascarpone creme
Antal:
4
portioner
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
2
æggeblommer
1,5
spsk
sukker
2
dl
fløde
150-200
g
mascarpone
hvormeget er der egentlig lige i sådan en lille bøtte?
Skal af en lille citron
0,5
vaniljestang
150
g
hindbær
150
g
solbær
150
g
blåbær
Sichuan peber
Urter
Her: Citronmelisse, citronverbena, rødskovsyre
Brombærsirup
150
g
brombær
1,5
dl
vand
200
g
sukker
Sådan gør du
Brombærsirup
Kom alle ingredienserne i en gryde. Kog i ti minutter.
Sigt bærrene fra - Og kog eventuelt siruppen yderligere ind, hvis du gerne vil have en tyk sirup.
Mos bærrene og sæt til side.
Bær
Skyl og rens bærrene.
Kom i en skål sammen med 2-3 spsk sirup fra brombærrene og en lille smule knust sichuan peber.
Lad det marinere et par timer.
Mascarpone creme
Pisk æggeblommer luftige med sukker (1,5 spsk) og vaniljekorn. Sukkeret skal opløses helt.
Fold mascarpone i.
Fold flødeskum i.
Smag til med citronskal
Anret
Anret med en smule kompot i bunden. Herpå bær og noget af saften fra bærrene.
Top op med creme og urter.