Rør gæren ud i mælken. Tilsæt sukker og æg. Pisk det sammen.
Lidt efter lidt tilsættes melet og dejen røres sammen. Den skal æltes til den er let elastisk og slipper kanterne - ca 5 minutter. Mængden af mel kan variere efter hvor meget gluten, som du har i melet.
Tilsæt smør og salt og ælt til smørret er optaget i dejen.
Lad dejen hæve op til cirka dobbelt størrelse i skålen. Det tager en times tid.
Rul små boller af dejen - jeg fik i omegnen af 25 boller af dejen. Lad dem efterhæve cirka 15 minutter på pladen mens ovnen bliver varm.
Bag 12-14 minutter ved 200 grader. De skal blot være gyldne.
Lad bollerne køle lidt, flæk dem så med en gaffel. Tilbage på pladen. Tør i ca 1,5 time ved 120 grader. Lad dem eventuelt tørre mere ud på eftervarmen.
Opbevar helt tørt og lufttæt.