Go Back

Leverpostejen - fortolket med klassiske smage.

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 skiver godt rugbrød
  • Smør
  • 1 bakke Tulips Bacon+ leverpostej
  • 6-8 stykker tørsaltet bacon
  • 2 dl syltelage fra rødbeder
  • 5 blade husblas
  • 1 stor rødbede
  • 10 brombær
  • Urter Her: Timian, rød skovsyre, sennep og rød melde

Sådan gør du

Forberedelse

  • Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Bring syltelagen i kog og smelt husblassen heri. Kom blandingen på køl til den er helt kold og har sat sig. Blend til den har en helt fin konsistens. Kom herefter på en sprøjtepose.
  • Steg baconet sprød. Læg på fedtsugende papir til det er helt kølet af. Knus det helt fint i en morter.
  • Kør rødbeden på en spiralizer. Helt fint. Læg i isvand.

Samling

  • Smør rugbrødet.
  • Kom leverpostej på i tynde skiver.
  • Sæt toppe af broken gel og drys med baconcrumble. Kom kvarte brombær på.
  • Lad rødbedespiralerne dryppe af på et klæde, så de ikke farver maden (så meget). Kom den på toppen. Slut af med godt med urter.
  • Sæt toppe af