Go Back

Bagte æbler med marcipan og nøddefyld.

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 4 æbler
  • 25 g smør
  • 50 g marcipan
  • 75 g hasselnødder
  • 0,5 tsk kanel
  • 2 spsk sukker

Sådan gør du

  • Udhul æblerne.
  • Kør smør, marcipan, hasselnødder, kanel og sukker i en minihakker, til det hele er gået lidt i stykker. Der skal ikke være for store stykker nød tilbage. Fordel massen i æblerne.
  • Bag ved 180 grader i cirka 20-25 minutter. Æblerne skal falde en smule sammen. Bagetiden afhænger både af sorten på æblet, men også hvor modent det er. Så hold øje.
  • Server de bagte æbler med creme fraiche (eller en klat is eller flødeskum)