Rul dejen tyndt ud i en lang stribe. Den skal være cirka 20cm bred og 75cm lang. Del den eventuelt i to nu.
Læg en god tyk stribe creme i den ene side (altså fra midten) og en med remonce i den anden. Læg fine skiver æble ovenpå remoncen. Ovenpå cremen knuses makronerne. De to striber skal helst ikke fylde meget mere end cirka 1/3 i bredden.
Skær nu små snit ind i dejen fra hver side. De skal være cirka 2cm i bredden. De skal ikke gå helt ind til fyldet men næsten.
Fold enderne lidt ind og sno nu siderne ind over hinanden. Først den ene side og så den anden.
Kom forsigtigt op på en bageplade med bagepapir. Lad den hæve i en halv time ved stuetemperatur.
Pensel med sammenpisket æg og drys med hasselnøddeflager og perlesukker lige før den skal i ovnen.
Bag 12-15 minutter ved 180 grader i en forvarmet ovn.
Prøv at vent med at smage på den til den er kølet. Prøv i det mindste.