Couscous med kalv og grønt - One pot wonder.
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Antal: 2 portioner
Forfatter: Thomas Alcayaga
- 200 g kalvekød i strimler
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk rød harissa
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 gul peber
- 6 dl kalvefond
- 50 g mandler
- 50 g tørrede abrikoser
- 200 g perlecouscous
- Frisk koriander
- 1 dl neutral yoghurt.
I olien brunes kødet af. Tag det af panden.
Steg harissaen i olie og tilsæt derefter strimler af løg, hvidløg og gul peber. Svits til løgene bliver glasklare. Kom kød, fonden, mandler og grofthakkede abrikoser på.
Lad det boble i cirka 5-7 minutter før couscousen tilsættes. Simmer nu 10 minutter - Eller til couscousen er mør. Smag til med salt og peber
Anret med lidt yoghurt på toppen og frisk koriander.
Server med en grøn salat og fladbrød.