Go Back

Nemme frokost fladbrød med kalv

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 kalvekoteletter af 200g stykket.
  • 2 naanbrød
  • 1 avocado
  • 250 g optøede ærter
  • 2 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • Grøn tabasco kan undlades
  • Olivenolie
  • salt og peber
  • 1 limefrugt
  • 200 g majs - fra frost eller dåse
  • 0,5 rød peber
  • 2 spsk finthakket koriander plus lidt til toppen

Sådan gør du

  • Naanbrødene steges på en tør pande, så de kommer til live igen. 2 minutter på hver side.
  • Kalvekoteletterne krydres med salt og peber. Brunes af i en smule olie på begge sider og steges så 3 minutter på hver side i smør. Lad dem trække 5 minutter før de skæres i tynde skiver.
  • Kom majsene på panden - med det fedtstof som måtte være tilbage på den. Steg dem hårdt i et par minutter, tilsæt på 1 skalotteløg i skiver og peberfrugt. Steg endnu et par minutter før korianderen vendes i og det hele smages til med salt og peber.
  • I mellemtiden blendes avocado, ærter, 1 skalotteløg, hvidløg, saften af 1 lime og 4 spsk olivenolie til en forholdsvis fin mos. Smag til med salt, peber og grøn tabasco.
  • Arranger nu ærte/avocadomosen på toppen af naanbrødene. Herpå slices af kalvekotelet og til sidst majsene. En smule koriander har aldrig skadet nogen.