Naanbrødene steges på en tør pande, så de kommer til live igen. 2 minutter på hver side.
Kalvekoteletterne krydres med salt og peber. Brunes af i en smule olie på begge sider og steges så 3 minutter på hver side i smør. Lad dem trække 5 minutter før de skæres i tynde skiver.
Kom majsene på panden - med det fedtstof som måtte være tilbage på den. Steg dem hårdt i et par minutter, tilsæt på 1 skalotteløg i skiver og peberfrugt. Steg endnu et par minutter før korianderen vendes i og det hele smages til med salt og peber.
I mellemtiden blendes avocado, ærter, 1 skalotteløg, hvidløg, saften af 1 lime og 4 spsk olivenolie til en forholdsvis fin mos. Smag til med salt, peber og grøn tabasco.
Arranger nu ærte/avocadomosen på toppen af naanbrødene. Herpå slices af kalvekotelet og til sidst majsene. En smule koriander har aldrig skadet nogen.