Hak champignonerne fint og steg dem et par minutter i en smule olie til de falder lidt sammen. De skal ikke steges sprøde, bare smide lidt af væske og svinde ind til cirka halvdelen.
Kom svampe, finthakkede løg, hvidløg, æg og rasp ved kødet og rør det sammen. Krydr med finthakket oregano og sort peber.
Lad farsen trække en halv time på køl før der formes boller på størrelse med golfbolde. Varm en gryde op med letsaltet vand til lige under kogepunktet. Kom kødbollerne heri og pocher til de kommer op til overfladen. Tager 3-4 minutter. Tag dem fra.
Tomatsauce
Hak løg og hvidløg fint. Kom på en pande med lidt olie og svits til løgene er gennemsigtige.
Kom bøgehatte og bacon ved. Steg i cirka 3 minutter.
Kom tomatpureen på og lad den stege af før den også får selskab af hakkede tomater og fonden. Lad det simre i cirka 12-15 minutter ved svag varme før kødbollerne kommes i og varmes igennem.
Kom til sidst den kogte pasta i og lad retten samle sig i et par minutter.
Server retten med generøse mængder parmesan på toppen.