Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Grillet spidskål med syrnet fløde og urter
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
1
spidskål
1
spsk
olie
1,5
dl
fløde
2-3
spsk
citronsaft
1
tsk
grov sennep
1
tsk
honning
salt og peber
urter - Her: dild
ramsløg, purløg og rød skovsyre
Sådan gør du
Spidskålet deles i kvarte. Pensel skærefladerne med olivenolie.
Grill kålen 3-4 minutter på hver side over direkte varme.
Kom på et fad.
Rør fløde, sennep og citronsaft sammen. Lad det trække mens kålen grilles. Smag til med salt, peber og evt en smule honning.
Drisl fløden over kålen og top med urter.