Go Back

Grillet spidskål med syrnet fløde og urter

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 1 spsk olie
  • 1,5 dl fløde
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 tsk honning
  • salt og peber
  • urter - Her: dild ramsløg, purløg og rød skovsyre

Sådan gør du

  • Spidskålet deles i kvarte. Pensel skærefladerne med olivenolie.
  • Grill kålen 3-4 minutter på hver side over direkte varme.
  • Kom på et fad.
  • Rør fløde, sennep og citronsaft sammen. Lad det trække mens kålen grilles. Smag til med salt, peber og evt en smule honning.
  • Drisl fløden over kålen og top med urter.