Nem, sommerlig pasta med jomfruhummer og asparges.
Forb. tid10 minuttermin
Tilb. tid20 minuttermin
Samlet tid30 minuttermin
Antal: 2portioner
Forfatter: Thomas
Ingredienser
250gspaghetti
200gpillede jomfruhummeruden tarm
2fedhvidløg
0,5dlolivenolie
200gsan marzano tomater
10grønne asparges
100gærter
1dlhvidvin
1spskfinthakket timian
Salt og peber
Sådan gør du
Vand til pasta bringes i kog. Tilsæt godt med salt og sæt pastaen over og koge.
Varm en pande op med olivenolie og kom fine skiver hvidløg på. Lad det lige ligge der et halvt minut før det får selvskab af halverede tomater, timian, asparges i skiver og ærter. Hvidløget må ikke tage farve.
Varm grøntsagerne i et par minutter før det får selskab af vinen. Kog vinen næsten væk før du kommer jomfruhummerne på. De skal bare forsigtigt simre med i 1 minut.
Kom pastaen på, gerne sammen med lidt af kogevandet. Lad det arbejde sig sammen.
Server med det samme. Eventuelt med finthakket persille på toppen.