Go Back

Nem, sommerlig pasta med jomfruhummer og asparges.

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 2 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 250 g spaghetti
  • 200 g pillede jomfruhummer uden tarm
  • 2 fed hvidløg
  • 0,5 dl olivenolie
  • 200 g san marzano tomater
  • 10 grønne asparges
  • 100 g ærter
  • 1 dl hvidvin
  • 1 spsk finthakket timian
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Vand til pasta bringes i kog. Tilsæt godt med salt og sæt pastaen over og koge.
  • Varm en pande op med olivenolie og kom fine skiver hvidløg på. Lad det lige ligge der et halvt minut før det får selvskab af halverede tomater, timian, asparges i skiver og ærter. Hvidløget må ikke tage farve.
  • Varm grøntsagerne i et par minutter før det får selskab af vinen. Kog vinen næsten væk før du kommer jomfruhummerne på. De skal bare forsigtigt simre med i 1 minut.
  • Kom pastaen på, gerne sammen med lidt af kogevandet. Lad det arbejde sig sammen.
  • Server med det samme. Eventuelt med finthakket persille på toppen.