Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Kirsebær crumble - ufattelig nem dessert.
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Antal:
6
portioner
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
700
g
kirsebær - udstenede.
vægten her er inkl sten
150
g
amarena kirsebær - suppler gerne op med lidt af siruppen.
3
spsk
sukker
1,5
spsk
maizena
1
vaniljestang
Crumbledej
200
g
mel
200
g
koldt smør.
100
g
marcipan
75
g
sukker
Sådan gør du
Udsten kirsebær.
Rør sukker, maizena og vaniljekorn sammen. Vend kirsebærrene i blandingen og kom i en smurt form. Kom amarena kirsebær og sirup ved.
Riv det kolde smør og marcipanen ned i melet. Kom sukkeret ved.
Arbejd blandingen let sammen med hænderne, men sørg for ikke at arbejde det for meget sammen.
Fordel crumblen over kirsebærene. Bag til crumblen er gylden ved 180 grader. Cirka 25-30 minutter.
Lad kagen køle lidt og server med en god scoop is.